Megjelent az iOS 8.4.1 és az OS X 10.10.5!

HusztiD 2015.08.14. 11:27 Apple Music, iOS 0 db 921

screen-shot-2015-06-09-at-1-49-11-pm

Tegnap este az Apple kiadta az iOS és OS X legújabb frissítéseit, pluszban megkaptuk az iTunes 12.2.2-es verzióját is egyúttal. Csupán kisebb hibajavításokat kaptunk a legfrissebb verziókban, de inkább nézzük meg, hogy pontosan milyen dolgokra számíthatunk az új szoftverekben.

Az új, 8.4.1-gyes iOS frissítés az előző verzióban debütált Apple Music alkalmazást érintette csupán, hiszen kisebb foltozásokat tartalmaz. Ilyen például az iCloud zenekönyvtár, amit az előző verzióban nem lehetett bekapcsolni. Javítja továbbá az offline zeneszámokat érintő bugot is, ugyanakkor létrehozhatunk új lejátszási listákat a kedvenc zeneszámainknak. Javításra került az előző verzióban ismert kisebb hiba is, amely más albumborítókat mutatott a különböző készülékeinken. Ezeken felül javítottak a Connect funkción is, amelynek az előadók örülhetnek inkább, ugyanakkor javítottak a Beats 1 adót illetően, ahol nem mindig működött megfelelően a tetszik (alias a Love) gomb.

Az OS X 10.10.5-ös verziója is csupán kisebb változásokat hozott előző verziójához képest. Javítottak a Mail alkalmazáson, melynek köszönhetően egy fokkal kompatibilisebb bizonyos levelezőszerverekkel. Csiszoltak a Fotók appon is, hiszen volt egy olyan hibája, amelynek köszönhetően nem lehetett videókat importálni GoPro készülékekről. Ezen felül a QuickTime-on is javítottak, hiszen a korábbi verzióban gondok akadtak a Windows Media fájlok lejátszásával. A legutolsó dolog OS X téren pedig nem más, minthogy megjelent az iTunes 12.2.2-es verziója, amely szintén kisebb hibajavításokat hozott az Apple Music kapcsán.

Az iOS 8.4.1 frissítése előtt érdemes egy biztonsági mentést csinálni, majd azt iTunes-ból vagy a Beállításokból is telepíthetjük, míg az OS X legutóbbi verzióját a Mac App Store-ból érhetitek el.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!