Android fejlesztőket keres az Apple

Skarp 2015.08.06. 14:15 Apple, iOS 1 db 543

Az Apple egy ideje már jóval nyitottabb az Android platform irányába. Az Apple Music és a Move to iOS azonban csak a kezdet lehet, ha azt vesszük alapul, hogy a cég állásportálján további Android szoftvermérnököket keres.

androidios

Mielőtt még azzal vádolnátok minket, hogy alaptalanul fújunk fel egy egyszerű hirdetést, felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a hirdetésben az alábbiakat írják: “Mérnököket keresünk, akik segíthetnek nekünk izgalmas új produktumokat készíteni az Android platformra. Az új szó jelenléte elég erősen utal arra, hogy az Apple-nek további tervei lehetnek a konkurens platformmal.

Az Apple Music Androidos kliense már jó ideje fejlesztés alatt áll és ősszel várják a rajtot. Az sem elhanyagolható tény, hogy az Apple korábbi ilyen álláshirdetései a Beats/Apple Music appra utaltak a leírásban. A Move to iOS a 9-es iterációval jöhet szintén ősszel és jelentősen megkönnyíti majd az Androidról érkezők dolgát. Persze kevés az olyan dolog, amit ésszerű lenne átvinni a Google rendszerébe, az egyik ilyen talán az iMessage, vagy az iTunes Store, esetleg a Safari portolása lehetne.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. aggressor - 2015.08.06. 15:32

    na végre…. az Apple megversenyezteti az alkalmazásait. mennyivel tutibb lenne az imessage és face time is.

Szólj hozzá Te is!