watchOS 2, iOS 9, OS X 10.11: Itt a negyedik fejlesztői béta

Skarp 2015.07.22. 17:41 Apple, iOS, Kiemelt hírek, OS X 2 hozzászólás 505

Alig két héttel az előző után immáron a negyedik béta jött ki az Apple három platformjára, amit ezúttal még csak a fejlesztők tölthetnek. 

betak

Az új iOS 9 release a 13A4305g nevet viseli és leszedhető az Apple Developer Centerből az Xcode 7 negyedik bétájával együtt. A legfontosabb változás, hogy visszatért a Home Sharing for Music, ami a 8.4 megjelenésével vált elérhetetlenné. Eddy Cue még korábban ígérte meg, hogy a funkció csak ideiglenesen tűnt el és úgy tűnik, hogy betartotta ígéretét. Ez az első iOS 9 béta, ami már elérhető az új iPod touchra is. A harmadik bétával debütált a News app, a Music app új verziója, a szelfi és screenshot mappák és a 4×4-es appgrid az iPad-es mappák esetében. A teljes változtatási lista az új béta esetében is a Developer Centerben olvasható el.

Itt az El Capitan negyedik próbaverziója is, ami a Developer Centeren kívül a Mac App Storeból is elérhető. Nem teljesen tiszta, hogy a negyedik béta mit is ad az operációs rendszerhez, de jó eséllyel nagyrészt háttérjavítások, illetve teljesítményjavulás és megbízhatóságnövekedés várható ettől is. Ha találnak valami jelentős újítást, arról mindenképp beszámolunk.

Itt a következő watchOS 2 béta is, ami a 13S5305d azonosítót viseli és két társához hasonlóan két héttel követte a harmadikat. A natív appok támogatásán és a Taptic Enginehez és a többi szenzorhoz való közvetlen hozzáférés biztosításán egy csomó apróságon is változtat. Jönnek új watchfacek, külsős komplikációk, a Time Travel mód és a Nighstand mód is mind-mind új funkció. A végleges verzió mindhárom OS-ből ősszel jön.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Rogers - 2015.07.22. 21:36

    Ios9 úgy néz ki nem bugos most a béta 4 annyira. A három nagyon fagyott nálam .

  2. Saron - 2015.07.23. 16:25

    Nálam minden hívást elsőre kidobott, iphone hívás sikertelen felirattal.
    Te is tapasztaltad ezt?

Szólj hozzá Te is!