A kiszivárgott képek alapján erősebb lesz az iPhone 6s Plus szerkezete

Skarp 2015.07.20. 16:05 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 397

Az arany iPhone 6s Plus állítólagos hátlapjáról készült képek alapján elődjénél strapabíróbb lehet a következő generációs Apple-phablet.

6splus_housing

A Future Supplier jutott hozzá az állításuk szerint 6s Plus hátlaphoz, aminek kialakítása pár áthelyezett csavarhelytől eltekintve nagyjából megegyezik a jelenlegi modellével. Ez nem meglepő, a szokás eddig is ezt diktálta. A forrás azonban azt állítja, hogy a hátlap erősebbnek érződik, mint a mostani phableté. A dolog az új alapanyagra vezethető vissza, aminek azonban a Future Supplier elmondása szerint ára van: az új modell felületkezelése kevésbé sima, mint elődjéé.

A nyilvánosságra került részletek egybevágnak Ming-Chi Kuo múlt havi jelentésével, amiben arról beszélt, hogy a következő iPhone már a Watch-hoz hasonlóan 7000-es sorozatú alumíniumból készülhet. Ez az ötvözet mintegy 60 százalékkal erősebb, mint a többi hasonló ötvözet és a rozsdamentes acél tömörségének harmadával tudja ezt.

Az Apple-orákulum arról is beszélt, hogy az új tok picivel (nagyjából 0,15 millivel) szélesebb és magasabb lesz, illetve 0,2 millivel vastagabb, ez szerinte a Force Touch miatt lesz szükséges. Ahogy említettük, az újratervezett hangszórómodult sejtető csavaráthelyezések kivételével nagyjából ugyanúgy néz ki, még színre is megegyezik a mostani arany kiadással. A képeket egyébként a francia Nowhereelse kapta fel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!