Július 20-án új helyre költözik legkedvesebb partnerünk, az iDoki!

Skarp 2015.07.13. 19:30 Apple, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 441

Az eredetileg a Dorottya utcában, a Vörösmarty tér mellett található iDoki Központi Szerviz a hónap második felében új helyre költözik, nem is olyan messzire a mostanitól.

idoki_kiemelt

Alig pár utcányira helyezi át a főhadiszállását iDoki és szorgalmas szakértő csapata július 20-án. Az új cím: 1054, Budapest, Báthory utca 19., ami mintegy két percnyi sétára van a Parlamenttől és így a Kossuth Lajos téri metrómegállótól is. Mikor arról kérdeztük őket, miért is érezték szükségét a környezetváltozásnak, sok összetevős választ adtak.

Először is a környék remekül elérhető, ezért nem akartak messzebbre menni. Másodszor az új iDoki üzletben több kiegészítőnek és Apple eszköznek lesz helye, és a készlet is nagyobb tud lenni, aminek köszönhetően a velük közös webshopunk is nagyobb tartalékkal tud működni. Ráadásul az eddigi félemeleti lépcsőházi környezetet egy szép utcafronti üzlethelyiség váltja, ezáltal megszabadítva a kedves ügyfeleket a lépcsőzés és a kaputelefonálás nyűgétől is, arról nem is beszélve, hogy így könnyebben megtalálhatóvá válik az eddig csak egy kis méretű cégérrel jelzett bejárat.

További nagy előny, hogy sokkal több szabad parkolóhely lesz az utca közvetlen környezetében. De ez még nem minden. Természetesen ahogy azt már a cégtől megszokhattátok, számos nyitási akcióval kedveskednek, ezekről bővebb információt a hét második felében kaphattok majd. Annyit már most tudni, hogy minden javítás esetében 1 óra parkolási díjat az iDoki fizet nektek. Ehhez csak annyit kell majd tennetek, hogy a javítás kifizetése előtt jelzitek, hogy autóval érkeztetek, és levonják az egy órányi parkolási díjat a fizetendő összegből.

További részletek később.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!