Jövő hét kedden startolhat az Apple Pay az Egyesült Királyságban

Sloan 2015.07.06. 09:26 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 249

Az Apple július 14-re tervezi az Apple Pay elindítását az Egyesült Királyságban – a cég arról tájékoztatta az Apple kereskedelmi alkalmazottait, hogy keddtől már a briteknél is elérhető lesz a szolgáltatás.

applepayuk

Az egyik indulópartner, a Waitrose áruházlánc egyik belső üzenete is alátámasztja a hírt, melyet több forrás is megerősített. A brit kollégák továbbképzése már július 12-én megkezdődik, valamint az Apple mobilértékesítési pontjain elfogadhatóvá vált az NFC alapú fizetés. Mindemellett pedig az Apple Pay érkezését beharangozó reklámanyagok is elkészültek. Elképzelhető azonban, hogy a különböző boltokban más dátummal indul majd a szolgáltatás. a 14-i startolás azonban nagyon is valószínűnek tűnik.

Az Apple Pay az USA-n kívül először a briteknél lesz elérhető. Az USA-hoz hasonlóan, itt sem lesz szükség PIN kódra, a Pay használata azonban maximum 20 font/tranzakció értékben lehetséges. Bár bizonyos források szerint az angol rendszert ősszel frissítik majd, hogy a felhasználók számára nagyobb összegű vásárlásnál is elérhető legyen a szolgáltatás. Cupertino jelenleg további bővítéseken dolgozik: az Apple Pay-t Kanadába, Kínába és Dél-Koreába is szeretnék eljuttatni a jövőben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Patrick - 2015.07.06. 10:16

    Grat a briteknek!:)

    Annyi kérdésem lenne kedves szerkesztőség, hogy az WatchOS 2 esetleg tartalmaz olyan fejlesztést, hogy az órán keresztül Siri-vel be tudom kapcsolni az Apple TV-t? Vagy ezt iPhone-nal is meg lehet tenni? Köszönöm előre is a választ.

  2. IGolyó - 2015.07.06. 22:48

    Ez szuper! Európa többi országában urambocsá Magyarországon mikor lesz elérhető a szolgáltatás? Engem ez érdekel ogazán!

Szólj hozzá Te is!