Így érheted el Vissza gombot félkézzel, Reachability nélkül

Sloan 2015.05.26. 15:54 Apple, iPhone, Kiegészítők 2 hozzászólás 2 686

Bár a nagyobb képernyős iPhone-ok egykezes használatához az Apple már bevezette a Reachability-t, a képernyő tetején lévő vissza gomb eléréséhez így is szükségünk van a másik kezünkre – itt egy ötletes megoldás a problémára a Kickstarterről   

Halo-Back-iPhone

Az első ránézésre sima képernyővédő fóliának tűnő Halo Back, valójában egy kapacitív áramkörrel felruházott réteget ad a telefonhoz. Így amikor a bal alsó sarokba bökünk a hüvelykujjunkkal, ez a megoldás érzékeli érintésünket és felvezeti a bal felső sarokba, ahol jellemzően a Vissza gomb lenni szokott.  A Halo Back még azok tetszését is elnyerheti majd, akik egyébként nem rajonganak a képernyőre tapasztott fóliákért.

Az okosfólia a tervek szerint kissé borsos áron, 49 dollárért lesz megvásárolható, de a Kickstarter oldalról augusztusi kiszállítással 17 dollárért megrendelhető – ugyanannyiért az iPhone 6-ra és a 6 Plusra is. Így működik (természetesen olyan appokkal, ahol a standard helyen található a szoftveres gomb), látható a GIF-en is:

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Fehérsólyom - 2015.05.29. 22:02

    Ötletes megoldás egy röhejesen átgondolatlan elhelyezésre. Az iOS-el töltött első napom óta utálom hogy fent van a vissza gomb.

  2. Valaki - 2015.07.13. 13:36

    i6+ -on nem lehet azt a részét sem elérni a telónak, szóval átkerül egy újabb gyökér helyre a vissza gomb.

Szólj hozzá Te is!