Nő a 15-ös MacBook szállítási ideje – frissítés jöhet

Skarp 2015.04.24. 18:41 Apple, Mac 0 db 247

Alig pár napja írtunk arról, hogy bizonyos 15-ös MacBook Pro modellek szállítási ideje 1-2 hétre nőtt, de ma ez 2-3 hétre változott.

mbp15

Szerdán az AppleInsider írt arról, hogy a Retina kijelzős, 15 hüvelykes MBP raktárkészletei hullámzó tendenciát mutattak az utóbbi hónapban. Azzal, hogy az integrált GPU-val rendelkező modell esetében ez az érték 2-3 hétre nőtt, a fogyatkozó készlet mindenképpen küszöbön álló hardver-update felé mutat.

A Broadwell processzorokon felül a Force Touch trackpad-et is megkaphatja az új kiadás, amit valószínűleg mindenféle csinnadratta nélkül fognak forgalomba helyezni. Azért kerül sor erre csak most, ahelyett hogy a múlt hónapban történt volna meg a kisebb modellel és a MacBook Air-rel, mert az Intel kissé megcsúszott a felsőbb kategóriás Broadwell chipek gyártásával.

Ha mégis az keynote-tal egybekötött update-re készülnek a WWDC kiváló alkalom lehet júniusban. A modell utolsó frissítését 2014 júliusában kapta meg, akkor cseréltél le a CPU-kat az Intel Haswell chipjeire.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!