Nem tudni mikor jön a második hullám, de nem május 8-án

UP 2015.04.23. 16:26 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 186

A legújabb jelentés alapján az Apple hamarosan további országokban is lehetővé teszi a Watch előrendelését, még akkor is ha a készlet jelenleg is szűkös, a 9to5mac azonnal cáfolta a pletykát.

AppleWatchSport-640x359_640x360

Az olasz iSpazio névtelen forrásra hivatkozva azt írja, hogy a cég május 8-án Olaszországban és a többi második körös országban is megnyitja az előrendelési időszakot, illetve a kiskereskedelmi boltokban a szokásos próbaidőpontokat is elérhetővé teszi. A 9to5mac Apple-ös belsős forrására hivatkozva azonnal megtorpedózta a gyorsan terjedő pletykát.

Első hullámban április 10-től csak kilenc országban volt előrendelhető az új okosóra (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Hong Kong, Japán) és a meglehetősen magas számú rendelésnek köszönhetően júniusig nem várható, hogy a boltokban megvásárolhatóvá váljon a termék. Ezt maga Angela Ahrendts, az Apple kiskereskedelmi alelnöke is megerősítette az eladóknak küldött videóüzenetben.

Azt viszont nem tudni, hogy a korlátozott számú készlet ellenére is, belátható időn belül el akarja indítani a vásárlási folyamatot további országokban is. Múlt héten például bemutatásra került az Apple Watch Milánóban a Salone del Mobile dizájn kiállításon, ahol jelent volt Phil Schiller és Marc Newson is cégtől, Jony Ive pedig lehúzta a leplet még be nem mutatott színű Watch Sport szíjakról. Várhatóan pedig még többet megtudhatunk a Watch-csal kapcsolatban a jövőhét folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!