“Dolgozunk a rendeléseden!” – értesítette az Apple leendő Watch tulajokat

Skarp 2015.04.23. 18:33 Apple, Apple Watch 2 hozzászólás 269

orderworking

Tegnap megkapták a páran az értesítőt, amiben biztosítják őket arról, hogy a cég dolgozik a rendelésükön és arról is, hogy hamarosan küldik egy következő mailben a pontos dátumot és tracking információkat. Olyanok kapták meg a mailt, akik rendelésének státusza még nem “Szállításhoz felkészítve”. A kiszállítások – ahogyan azt már annyiszor leírtuk – április 24-én, a hivatalos rajt napján indulnak.

Azt persze még nem lehet tudni, hogy az első nap hány okosóra éri el végcélját. Mindenesetre jó hír, hogy az Apple korábban közzétette, hogy pár olyan óra esetében, amire sok hetes intervallumot adtak meg, jóval hamarabb is megérkezhet a rendelés. Az egyelőre nem egyértelmű, hogy az Apple szándéka mi is a fenti levéllel: azt akarja mondani hogy a rendelések valószínűleg mégis megérkeznek holnap, vagy épp ellenkezőleg, a rendelést nem fogják tudni véglegesíteni, de a péntektől május 8-ig terjedő időszakban még megjöhet.

Mi az utóbbira tippelnénk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Blasyus - 2015.04.24. 01:28

    Penteken hozzak ki mar szerdán írtak h előkészítették csütörtökön kb reggel10 kor küldtek el a track számot h úton van szóval tűkön ülök remelem hamar itt lesz:)

  2. Blasyus - 2015.04.24. 01:29

    Amugy en ilyen uzit mint a kepen van en nem kaptam

Szólj hozzá Te is!