Az Apple kirakta az utolsó három Apple Watch videót is

UP 2015.04.23. 14:47 Apple, Apple Watch 0 db 620

Az Apple szerdán töltötte fel az utolsó három használati útmutató videót az Apple Watch-hoz az Apple Pay, az Activity és a Workout funkciókkal kapcsolatban.

apple-pay_640x

Ezzel befejeződött az óra honlapján szereplő útmutató videók feltöltése, hiszen a legújabb három demót már megelőzték az üzenetekkel, Digital Touch-csal, Sirivel, telefonhívásokkal, térképekkel és zenékkel kapcsolatos bemutatóvideók.

Ahogy az korábban is volt, az Apple végigvezeti a nézőket a beállítási folyamaton és elmagyarázzák egyes funkciók előnyeit. Az Apple Pay-jel kapcsolatban a narrátor ismerteti, hogy a már az iTunes-hoz használt bankkártya számot hogyan integráljuk, illetve azt is, hogy hogyan adjunk hozzá újat az iPhone Apple Watch applikációján keresztül. A felhasználók egyszerűen a kártya biztonsági kódjával beállíthatják a fizetési opciót, bár előfordulhat néhány esetben, hogy a bank kétlépcsős hitelesítést kér. Így a beállítást követően az emberek már az iPhone elővétele nélkül is fizethetnek.

Az Activity funkció esetében nyomon követhetjük, hogy hány kalóriát égetünk el és rögzíti az aktív tevékenységeinket. Az első belépés során beállíthatjuk nemünket, korunkat, súlyunkat és normál aktivitási szintünket, ezzel még személyre szabottabb lehet saját teljesítményünk értékelése is. Az is kiderült, hogy az Apple hamarosan kiadja önálló Activity applikációját az iPhone-ra, mely összeköttetésben lesz az óránkkal és grafikonok, mérőszámok segítségével követhetjük tevékenységünket.

A Workout funkcióval pedig a felhasználó beállíthatja személyes céljait, amit megadhat kalóriában vagy időben, de szabadtéri vagy akár beltéri futás, biciklizés, sétálás alkalmával akár távolságban is. Az edzéseket valós időben is követheted a gyűrűs vizualizációval vagy numerikus megjelenítéssel. További részletes adatokat, illetve az edzéstörténetet megtekinthetjük az Apple Watch-on vagy a Health app segítségével az iPhone-on.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!