Már úton vannak az első Apple Watch-ok jogos tulajaik felé

UP 2015.04.21. 17:41 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 531

Már elküldték az előrendelt Apple Watch-okat a központi elosztókba, amik az Egyesült Államokban szétszórva, több helyen találhatók. Itt a futárszolgálatok előkészítik a csomagokat a 24-ei szállításra. 

watch_apple_watch_by_jarrettwendt-d8kx26o_640x

Az Apple kiskereskedelmi vezetője, Angela Ahrendts még a hónap elején megerősítette, hogy az előrendelt készülékek az első készülékek 24-én kerülnek kiszállításra, bár több vásárlónak 4-6 hétre vagy még többre becsülték a szállítási időt, és még nem tudni valójában hány előrendelt Watch-ot kézbesítenek az első napon. Az iPhone 6 és 6 Plus esetében az ügyfelek négy nappal a megjelenés előtt már látták, hogy az “Elemek feldolgozása” “Felkészülés a szállításra” státuszra változott az Apple Online Store-jában, így az Apple Watch esetében is hamarosan változnia kell a rendelési státusznak, abban az esetben, ha 24-én kézbesítik az órát.

A nagyszámú megrendelés miatt viszont csúszhat, vagy több időt vehet igénybe még az online felület átállítása is, de a forrás alapján biztosnak tűnik, hogy az órákat már készítik a szállításra. Mindeközben az Apple megkezdte az összegek levonását a számlákról és előkészítik az Apple Watch kiegészítőket, pl. töltőket és hasonlókat is a szállításra.

Az okosórákat április 10-én csendes-óceáni idő szerint 12:01-től lehetett előrendelni az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hong Kongban, Japánban és az Egyesült Királyságban, és kevesebb mint 6 óra alatt kifosztották az emberek a készletet. Ezzel egy időben próbaidőpontokra is be lehetett jelentkezni az Apple kiskereskedelmi üzleteibe és olyan óriás divatbutikokba, mint a Selfridges Londonban, az Isetan Tokióban vagy a Galeries Lafayette Párizsban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. csab2 - 2015.04.21. 18:12

    Ügyes ez az Apple. Még most sem látom igazán értelmét az okosóráknak, de egyre inkább azt érzem, hogy jó lenne egy Apple Watch. Ha nem lenne ilyen drága, még vennék is egyet. Az a baj, hogy az a szíj ami tetszik – és otthon is egyszerűen bővíthető – eléggé drága (Link Barclait).

  2. Gábor - 2015.04.21. 18:45

    csab2Nem azzal van a gond hogy drágák ezek a kütyük,hanem minden azzal van eltakarva hogy az emberek nem keresnek kellően elég péntz.

Szólj hozzá Te is!