Két oklahomai fiatal túlpörögte az okostelefonos platformvitát

Sloan 2015.04.20. 12:10 Apple, iPhone 1 db 306

Két férfit kórházba szállítottak Tulsa-ban pénteken – az oklahomai városban egy iPhone vs. Android vita fajult majdnem végzetessé – jelentette egy helyi televízió.

12587-6622-7487271_G-l

A KTUL riportja szerint, az egyik sebesült férfira egy nő talált rá az utcán hajnali egykor, véres ruhában – a hölgy azonnal értesítette a rendőrséget. A nyomozás hamar megállapította, hogy a vitázó felek ittas állapotban voltak. Amikor a telefon kérdés viharos fordulatot vett, a két férfi lecsapta sörösüvege alját majd megszúrkálták egymást. A dulakodás során egy sörös üveg is széttört – a másik fél fején.

A sérülések súlyosságáról a hatóságok még nem adtak ki információt, mint ahogy egyenlőre azt sem tudni vádat emelnek-e majd a furcsa helyzetbe került fiatalemberek – bár ezek alapján eléggé esélyes. Az  iPhone – Android vita igen gyakori az amerikai kultúrában és persze itthon is, s persze mindkét tábornak megvannak a maga érvei. Az Android platform nyíltsága miatt nagyobb piaci részesedéssel rendelkezik és több telefongyártó használja ezt a rendszert, ugyanakkor kétségkívül az iPhone a legnépszerűbb márka, különösen Kínában és az Egyesült Államokban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Procisz - 2015.04.23. 09:54

    Azt lehet tudni, h az iPhone vagy az Android nyert? :D

Szólj hozzá Te is!