Meg is van Katie Cotton PR-fejes utódja

Skarp 2015.04.17. 17:55 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 183

A vezetőségi aloldal tanúsága alapján sikerült megtalálni az Apple híres-hírhedt, méltán rettegett PR részlegének új fejét, akinek, ahogyan az angol mondja, “nagy cipőket kell majd megtöltenie”.

stevedowling

Az átmeneti kommunikációs igazgató, Steve Dowling kapta meg a családja miatt visszavonuló Katie Cotton helyét, aki 2014 májusában, 18 év kemény frontszolgálat után jelezte igényét Timnek. Downling felelős az Apple globális médiakapcsolataiért és kommunikációs stratégiájáért a PR csapat vezetőjeként és persze alá tartozik a belsős alkalmazotti kommunikáció és a céges események megszervezése is. Korábban a vállalat belső PR csapatát vezette mintegy 10 évig.

A média képviselői számára Dowling nem új figura, ő vette át ideiglenesen a pozíciót tavaly októberben és már akkor pedzegették, hogy esélyes a végleges kinevezésre is. A korábban Apple-szóvivőként is igázó úriember a szintén egy évtizede itt dolgozó Natalie Kerrist ütötte ki a pozícióért folytatott versenyben. A korábbi hírek alapján Cook személyesen felügyelte az utódlási procedúrát és a madarak azt csicsergik, hogy az elsődleges cél az volt, hogy az Apple PR-ja Cotton közmondásosan könyörtelen érája után egy barátságosabb arc kezébe kerüljön.

Az Apple előtt az új PR fejes egyébként a CNBC tévés újságírója volt, ő volt a hálózat Szilícium-völgybeli irodájának egyik létrehozója.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. elqez - 2015.04.18. 08:52

    Nem ehhez a témához kapcsolódik a kérdés…frissíteni szeretném az 5s-em viszont azt írja ki, hogy a frissítéshez wifi kapcsolat szükséges. A probléma az, hogy nincs wifi a telómon csak 3G-m. Ilyenkor mit tehetek?

  2. Diamond - 2015.04.21. 10:30

    Gépre dugod es iTunes on keresztül legrissited

Szólj hozzá Te is!