Az Apple egyedi arany Watch-ot ajándékozott Karl Lagerfeldnek

Sloan 2015.04.16. 10:45 Apple, Apple Watch 3 hozzászólás 433

Az Apple különleges arany Watch példánnyal lepte meg Karl Lagerfeld-et  – tudthattuk meg az asszisztensétől, aki egyben a divatlegenda testőre is.

karl-lagerfeld

Sebastien Jondeau szerdán osztotta meg a nagyszabású ajándékról készült képet Instagram-on. A készülék áráról nem esett szó – a sárga, 42 mm-es aranymodell 12-15000 dollárba kerül, így Lagerfeld órája ennek akár kétszeresét is elérheti. Az Edition modellek általában csak az óratestben és bizonyos részeken, mint például a csat, tartalmaznak aranyat.

Lagerfeld a Chanel, a Fendi és saját divatmárkájának igazgatója, olyan divatikonok társaságában jelent meg szeptemberben a párizsi Apple Watch eseményen, mint Anna Wintour, a Vogue szerkesztője. A német tervező színarany órájára először a MacRumors figyelt fel. Az ajándék az Apple termékelhelyezési stratégiájának egyik remek példája.

A divatlapos megjelenéseken kívül kiszúrtak hasonló készülékeket Drake, Pharrell Williams és Katy Perry csuklóján is, bár az óra hivatalos megjelenési időpontja április 24. Lagerfeld a divatipar egyik legfontosabb figurája, így az Apple gesztusa nagyban segítheti az óra presztízsének kialakítását. A cég ezen a héten mutatja be a készüléket egy rangos olasz bútorkiállításon, a Salone del Mobile-on, ahol egyéb dizájntárgyak is gyakran szerepet kapnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Joci - 2015.04.16. 18:22

    Szegényt biztos megsajnálta Tim és mondta a marketingeseknek, hogy a prezipénzből küldjenek neki, mert csórinak nem fussaja egy ilyenre ,de nagyon szeretne egyet :-))

  2. Lego - 2015.04.16. 18:44

    A legjobb marketing fogás amit tehetett, ez volt. Ha csak egy-egy cikket kap azokban a lapokban amik e hír kapcsán propagálják az arany órát ( lánccal vagy lánc nélkül ) már megnyerte a fél világot.

  3. Vélemény - 2015.04.17. 09:38

    Ügyes!

Szólj hozzá Te is!