Az iPhone színeiben jelenik meg az új Beats fejhallgató

Sloan 2015.04.13. 16:32 Apple, Kiegészítők 1 db 1 656

Az Apple tulajdonában lévő Beats by Dre tegnap jelentette be több új Solo2 Wireless fejhallgató megjelenését. A fülesek az iPhone-hoz, iPad-hez, és az új MacBook-hoz passzoló színekben jönnek majd –  érkezik az arany, ezüst és szürke változat, ezt leszámítva a modellek ugyanolyanok, mint az eddigi Solo2 Wireless típusok.

beatssolo2wireless-800x400

A  Solo2 Wireless fejhallgatók novemberben debütáltak, az első olyan termékként, melyet a Beats az Apple által való felvásárlása óta adott ki. Az arany és az ezüst verziókat fehér, a szürkét pedig fekete betétekkel és fülkagylóval tervezték, hogy így tökéletesen passzoljanak az Apple arany, ezüst és szürke eszközeihez. Ugyanaz a dinamikus hangzás és áramvonalas kialakítás jellemzi majd a fejhallgatókat, mint azt a Solo2-nél már megszokhattuk, a Bluetooth technológiának köszönhetően azonban akár 10 méterre is eltávolodhatunk eszközünktől.

Fogadhatjuk a telefonhívásokat, átugorhatunk dalokat vagy a hangerőn is változtathatunk a “b” gomb és a kagylón lévő hangerőszabályzók segítségével. A tölthető akkumulátorral akár 12 órán át élvezhetjük a vezeték nélküli lejátszást. Az sem probléma, ha lemerült – csak csatlakoztassuk a RemoteTalkTM kábelt és hátradőlhetünk. Az Apple szinte teljesen átvette az üzletet, mióta a Beats weboldala helyett az App Store-ban árusítják a fejhallgatókat. Ennek ellenére azonban még nem észlelhető az Apple technológiájának és dizájnjának hatása a füleseken, kíváncsian várjuk, ez mikor változik majd meg.

Az új Solo2 Wireless fejhallgató 299,95 dolláros áron vásárolható meg az online App Store-ból, és egy munkanapon belül kiszállításra kerül. A boltokban még nem elérhető, de a következő néhány napban már ott is felbukkannak majd az új kiadás modelljei.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ikrisz - 2015.04.14. 21:30

    Oriasi ujitas:)
    Atfujtak a fejhalgatokat mostmar jobban fig fogyni!!
    Folleg abban a tudatban hogy ez mar apple

Szólj hozzá Te is!