Már előrendelhető a Watch az online Store-ban

Skarp 2015.04.10. 11:39 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 431

Persze csak a rajtországokban: az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hong-Kongban és Japánban. Kétféle módon lehet feladni a preordert, egyrészről az Apple online felületén, másrészről az Apple Store elnevezésű iOS appban.

applewatchpreorder_kiemelt

A készletek várhatóan erősen korlátozottak lesznek, szóval aki a hivatalos indulás napjára akarja megkapni az óráját, az jobban teszi, ha nem tököl. Sőt, lehet hogy már el is késett. A MacRumors kirakta a várható shipping dátumokat is, de rögtön alájuk is írta, hogy ahogy az előrendelések száma nő, úgy csúsznak egyre messzebb a kiszállítási becslések:

– Apple Watch Sport, Apple Watch Sport Band, Apple Watch Classic Buckle, Apple Watch Milanese Loop: április 24. – május 8.
– Apple Watch Leather Loop, Apple Watch Modern Buckle, Apple Watch Link Bracelet Stainless Steel: 4-6 héten belül
– Apple Watch Link Bracelet Space Gray: leghamarabb júniusban
– Apple Watch Edition: valamikor májusban

Mindenképpen érdemes online előrendelni, ugyanis az Apple e termék esetében nem teszi lehetővé a besétálós rendelésleadásokat, legalábbis a forgalmazás első pár hetében, hónapjában biztosan nem. Lehet hozzájuk kérni AppleCare+ szolgáltatást is, ami 49 a Sport, 69 az acél, és 1500 dollár az Edition modellek esetében. iPhone-nal kombinált konstrukció is van, ami egy százassal dobja meg mindhárom modell esetében a szolgáltatási díjat. Az Apple csak hat hónapon belül vásárolt iPhone-okra tudja értékesíteni a kombinált csomagot.

Bizonyos szíjakat külön is meg lehet venni, ezeket májusban kezdi majd el kiszállítani az Apple. A Modern Buckle elérhetetlen, a Milanese Loop, Link Bracelet és Leather Loop darabokra 2-4 hét laufot érdemes rászámolni. Arról persze még mindig nincs infó, hogy hozzánk mikorra ér el az új Apple termék, de meglepne, ha karácsony előtt ez megvalósulna.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Balu - 2015.04.10. 11:58

    En mar előrendeltem 24en itt is lesz:)

  2. balint - 2015.04.10. 18:02

    Balu Magyarországra rendelted elő vagy külföldön is? Ha Magyarországra rendelted elő leírnád, hogy hogyan intézted el a szállítást? Ebben minden segítséget megköszönnék

  3. Snatch - 2015.04.11. 14:42

    Sehogy.. Ha akarod elorendelem es hazaviszem neked U.K.-bol jopenzert

  4. Gretsy - 2015.04.11. 15:04

    Szerintem ez egy rakás szar.

  5. Balu - 2015.04.12. 17:28

    Londonban rendeltem elő de mar csak júniusra vállalnak kiszalitast:( szóval sokat kel várni ra en szerencsés vagyok 24 en várhatóan megjon

Szólj hozzá Te is!