Angela Ahrendts hadat üzent a sorbanállásnak

Skarp 2015.04.07. 18:46 Apple, Apple Watch 6 hozzászólás 237

store_sor_kiemelt

Az Apple kiskereskedelmi hálózatának új fejese egy az alkalmazottaknak körbeküldött memóban arra bíztatja a dolgozókat, hogy irányítsák a vevőket az Apple online boltjába az Apple Watch és az új MacBook megrendelésére – írja a Business Insider. Ahrendts szerint ez komoly hozzáállás-változás az Apple háza táján és azt is hozzáteszi, hogy a cég termékeinek indulása idején már napokkal a launch előtt formálódni kezdődő sorok idejének vége. Arra kéri a bolti alkalmazottakat, hogy tájékoztassák a boltba tévedő vevőket arról, hogy az online felületen sokkal nagyobb a készlet és mutassák meg nekik, hogy mennyire egyszerű rendelni.

Arról már korábban beszámolt az Apple-sajtó, hogy a bolti készletek erősen limitáltak lesznek a készülék április 24-én esedékes rajtjánál. Az Apple elvileg 10-én, azaz pénteken kezdi az előrendelések fogadását, és szinte mindenhol lesz lehetőség a példányok bolti átvételére a hivatalos launch napján – bár a BI értesülései szerint az Egyesült Királyságban nem (legalábbis a rajtnál biztosan nem). Szintén friss hír, hogy elvileg mindenki csak egy órát foglalhat és vehet meg a kezdeti időszakban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

 1. Gery - 2015.04.07. 18:56

  Hát igen mert nincs kellő mennyiségű termék. Illetve ha valami probléma van se egyből más vevők előtt derül ki. Illetve ha valaki egy héttel később kapja meg a cuccot az se derül ki .

 2. TigerCat - 2015.04.07. 20:21

  Baromság. Nincs sor, nincs hype…

 3. Pepe - 2015.04.07. 22:10

  Hát én sem értem…. Az első forgalmazás napján egy üres almás boltban lézeng néhány vásárló, azokat is az eladók a webre irányítják át? Érdekes vízió!

 4. Vélemény - 2015.04.08. 11:31

  Felettébb “bátor” elgondolás elküldeni a vevőt a “szentélyből” amit oly sok költséggel alakítottak ki és gondos odafigyeléssel terveztek meg, hogy a maximális Apple varázst csöpögtesse a potenciális vevők sejtjeibe. Ezeket a lehetséges vevőket a webre akarják irányítani…kíváncsi leszek, mi sül ki ebből…

 5. Joci - 2015.04.08. 20:09

  Ez igen…. Jól megmondta a frankót….. Ezer gratula neki….. Mi van akkor, ha én nem a neten hanem momentán személyesen és azonnal akarom megvenni?? Nem mindenki az a neten vásárló, majd egész nap a postást váró, szabadnapot kivevő ember sorry

 6. Grrrgo79 - 2015.04.08. 21:20

  Ez van, ha nem 1 db termék van (2 színben, 3 adattároló verzióval) Amennyi féle óra lesz + a szíjak, nem lehet ennyiféle verzióban rendesen beraktározni, mert valamelyikből hiány lesz a boltban, más színű szíjból meg majd a kutya se viszi és csak állnak majd a cuccok halomban az apple fizikai boltjaiban.

Szólj hozzá Te is!