Péntektől Apple Watch előrendelés – további új infók az óráról

Skarp 2015.04.06. 14:31 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 539

Most pénteken indul a Watch előrendelés, szóval abszolút a célegyenesben vagyunk. Az utóbbi pár napban egy csomó új infó érkezett, ezeket szedtük össze egy kiemelt posztban.

applewatch_preorder_kiemelt

1. Az óra megnyerte Red Dot “Best of the Best” dizájndíját. Ez nem az első ilyen elismerés a még meg sem jelent terméknek, hiszen alig egy hónapja megnyerte a Gold Award-ot is, a sokadik Apple produktumként.

2. A cég a vonatkozó aloldalán közzétette, hogy Csendes-óceáni idő szerint 00:01-kor kezdődik a termék előrendelése most pénteken, azaz április 10-én. Ez nem meglepő, jellemzően éjfélkor indulnak a különböző termékek előrendelései. A többi első hullámos országban az amerikai indulással egy időben kezdődik a banzáj, ami azt jelenti, hogy a briteknél reggel 8 óra 1 perckor, míg az ausztráloknál délután 5 óra 1 perckor indul. Németországban és Franciaországban reggel 9-től, Hongkongban, Kínában és Japában pedig délután 3-tól lehet lefoglalni a darabokat.

3. Felkerültek az aloldalra az Apple bemutatóvideó, a Guided Tour szekcióba. Ezek a cég YouTube-csatornáján is megtalálhatóak. A Welcome to Apple Watch az alapokat mutatja meg, a Messages c. videó értelemszerűen az üzenetkezelést, a Faces a különböző képernyők konfigurálását és használatát, míg a “Digital Touch” a firkákat, érintéseket, szívverés-funkciókat és egyéb nagyon személyes aspektusokat ismerteti a leendő vevőkkel.

4. Kikerültek az AppleCare+ árak is. Azt már eddig is tudtuk hogy a szolgáltatás elérhető lesz az órához is, de azt nem hogy a kiterjesztett támogatás mennyit kóstál majd. A MacRumors forrásai alapján a Watch Sport modellhez 59, az acélmodellhez 79, míg az Edition-höz 999 dollár lesz. Hogy ezért mit kapunk?

Alapból egy év hardverjavítási garancia és 90 napos támogatás jár a sima modellekhez, míg a luxusmodell esetében ezek 2 évig tartanak. Ha előfizetünk erre, akkor a belépő- és középkategóriás modellek garanciája két évre nő és a balesetekből adódó kárra is vonatkozik a védelem. Az Edition esetében annyi a különbség, hogy itt a garancia három évre nő.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. nylontacsko - 2015.04.06. 21:37

    59, 79, 999???
    Hogy van ez?

    • Skarp - 2015.04.07. 11:18

      szerintem félreérted. nem az óra áráról van szó, hanem a plusz egy év AppleCare+-ról :)

  2. Patrick - 2015.04.07. 08:29

    Ugy látszik ezt is Németországban fogom megvásárolni! Mi már nagyon várjuk az Alma Órát!! :-))

Szólj hozzá Te is!