Az iDoki bemutatja: Húsvéti Ajándékajánló

Skarp 2015.03.30. 20:19 Apple, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 562

Közeledik a húsvét, megugrott a parfümvásárlások száma, és már a hölgyek is elkezdtek lelkiekben felkészülni a tájegységtől függően szagorgiára vagy bőrig ázásra. Kiváló alkalom ez, hogy meglepjünk szeretteinket vagy magunkat valamivel. Az iDoki ünnepi akciója múlt hét szombaton rajtolt el, és még egészen április 11-ig tart.

Arról már írtunk, hogy 10 százalék kedvezmény jár a MacBook-ok hardveres karbantartásából, bármilyen iPod, iPhone vagy iPad javításból, illetve az Apple gyári kiegészítőinek kivételével az összes kiegészítő árából is. Ez a kedvezmény természetesen az iHungary Webshopjában is érvényes, ennek kínálatából ajánljuk most az alábbiakat: összeszedtük, hogy szerintünk mit tojhatna idén a nyuszika.

1. JBL Charge 2

jbl_charge2_kiemelt

A tavalyi év legjobban fogyó, alsókategóriás Bluetooth hangszóró. Közösségi médialejátszás, méretéhez képest meglepően jó basszus és hangzás és még a készülékeidet is tölti. Sokmindenben fejlődött az előző generáció óta. A részleteket itt – a gyártó honlapján meg is találhatjátok. Ráadásul az ár most 39900 forint helyett mindössze 35900 forint.

2. Parrot Rolling Spider

rollingspider

Az egyik legnépszerűbb mainstream dróngyártó, a Parrot igazán sokoldalú kis távirányítós játéka. Azon felül, hogy teljesértékű kvadrokopter a rápattintható görgőkkel akár falakon és lehetetlen terepeken is simán elgörög. Előre programozható akrobatikus mozdulatokra, 90, 180, 360 fokos fordulatokra képes, közben beépített függőleges kamerájával pásztázza a földet. A FreeFlight 3 app segítségével bármilyen kompatibilis iOS készülékről irányítható. Most 26900 forintért a tiéd lehet.

3. Parrot Jumping Sumo

jumpingsumo

Egy igazi guruló csoda, ami még ugrani is képes! A Rolling Spiderhez hasonlóan ez is a cég Minidrone szériájának tagja. Két méter/másodperces sebességével és akár 80 centiméteres ugrásaival kiváló szórakozást nyújt bárkinek, aki vevő az ilyesmire. A szintén iOS eszközökkel távirányítható földi drónt a webshopban is élő kedvezménnyel mindössze 44000 forintért viheted.

4. Gecko Rugged Lightning kábel

ruggedkabel

Az Apple gyári kábelei sokak számára nem bizonyulnak elég strapabírónak. A piaci igényt meglátva a Gekko belefogott extra-tartós kábelszériája kifejlesztésébe, ami a hasonló profilú Rugged-termékcsalád tagja lett. Ráadásul az Apple által jóváhagyott formában, a Made for iPhone licenszprogram keretében. Most te is megkaparinthatod ezt a kiváló terméket, ami egészen biztosan nem fogja olyan hamar bemondani az unalmast mint a készülékhez kapott darab. Akciósan 7190 forintért juthatsz hozzá a webshopunkból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!