A hét vicce: Már “hamisítják” az Apple szenzoros furgonjait

Skarp 2015.03.24. 17:20 Apple, Egyéb 1 db 252

igazivan

Egyre gyakrabban szúrják ki kamerás-radaros-szenzoros autókat (fenti kép) az Egyesült Államokban, de egy eheti németországi észlelés érdekes fordulattal számolt. Az autót közelebbről megvizsgálva kiderült, hogy bár a típus (utolsó szériás Dodge Caravan) stimmel, de a szenzorok és az egész apparátus csak makettek, kamuk (alsó kép). Nem használhatók semmire, maximum a kóbor apácák megtévesztésére. Az AppleInsider olvasója lőtte a képet Hannoverben, ami a múlt héten a CeBIT technológiai kiállításnak is otthont adott.

kamuvan

A valószínűleg hommagenak szánt autó bal hátsó ajtaján még egy “autonóm tesztjármű” felirat is található. Sokan hitték ugyanis azt, hogy a kisbuszok erre lettek tervezve, de mostanra az általános konszenzus szerint valójában az Apple Maps valamilyen új funkciójához kellenek a járművek. A kamu-autó célja nem ismert, az AI szerzője szerint valószínűleg viccből készült, vagy arra a célra, hogy valamilyen videóban az Apple szenzoros autóinak szerepét játssza. Mindenesetre szórakoztató.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Vélemény - 2015.03.25. 14:37

    Egy hét múlva Kína minden tartományában feltűnik majd ugyanilyen autó, ugyanilyen színben, ugyanilyen kivitelben, SziauMiau márkanévvel, lesz benne 6536 magos processzor, 10.000 gigabajt ram, Triband crossfire videokartya, vezetni pedig egy (an)droid fogja. Ja, és hajlított lesz a szélvédője.

Szólj hozzá Te is!