Újabb Apple Watch vetélytársak jöhetnek Svájcban

UP 2015.03.19. 14:52 Apple, Apple Watch 1 db 252

Baselworld_640x

Az Apple Watch reklámplakátjai egyre inkább ellepik az Apple Store üzleteket az egész világon, de még így is kitűnik a svájci Store Baselben, ahol igazán ünnepi díszbe öltöztették az üzletet a promóciós anyagokkal. Ez azért van, mer már Svájc nem tartozik a 9 induló ország közé, ahol április 24-től megvásárolható lesz az okosóra, de hamarosan a figyelem középpontjába kerül a város, mivel ezen a héten rendezik meg a BaselWorld ékszer- és órakiállítást.

Már eddig is látunk pár svájci Watch-vetélytársat, amit luxusóra márkák gyártanának: Frederique Constant, az Alpina és a Swatch, de a holnap kezdődő BaselWorld-től azt várják, hogy további nagy nevek szállnak be a mezőnybe. Így most a szakmából és főleg az Apple-től minden szem Baselre szegeződik, bár Jony Ive még tavaly elhangzott mondata szerint “Svájc bajban van” az Apple Watch elindításával, ami vegyes érzelmeket váltott ki a svájci óraipar nagyjaiból.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Vélemény - 2015.03.19. 19:22

    Nahát, a sok nagyokos vélemény szerint nem lesz sikeres az okosóra, és nincs is értelme megvenni, ahhoz képest elég sok nagyágyú rástartolt erre a piacra…na de biztosan ők tévednek és Pistikének van igaza, mert ő (ezt is) jobban tudja….

Szólj hozzá Te is!