Jöhet az iPhone-kompatibilis Android Wear is

Sloan 2015.03.04. 15:22 Apple, Apple Watch, iOS 2 hozzászólás 863

ios_androidwear

A Google állítólag Android Wear iOS applikáció kiadására készül az iPhone és iPad felhasználók számára – írja a francia 01net az iPhon.fr-re hivatkozva. A jelentés szerint, az új, iOS-re is kiterjesztett támogatású Android Weart a Google saját I/O fejlesztő konferencián jelentik majd be május végén, bár az Apple Watch sikerének függvényében a Google akár előbbre is hozhatja a bejelentést. A Google érdekelt lehet az olyan iPhone és iPad felhasználók megnyerésében, akik nem vennék meg az Apple óráját ára vagy egyéb tulajdonságai miatt. A múlt hónapban megjelent, a nem hivatalos iPhone-Android Wear párosításról készült videót, több mint 300 ezren tekintették meg.

Az Android Wear órák, pl. az LG G Watch, a Moto 360 vagy a Samsung Gear Live jelenleg csak az Android 4.3-as vagy ennél frissebb rendszerű okostelefonokkal kompatibilisek. Egy Android okostelefon okosórával való párosításához a Google Play Store-ból letölthető hivatalos Android Wear applikációra van szükség. Bár a 01net egyike a legnagyobb technológiai kiadványoknak Franciaországban, exkluzív értesülését még nem erősítették meg más források, így valóságtartalma egyenlőre nem igazolható. De azt a tényt tekintve, hogy a Google alapvetően nyitottabb a cross-platform megoldásokra és azt, hogy már korábban is jelentek meg applikációi az App Store-ban, lehetséges, hogy az iOS-ra tervezett Android Wear-ről szóló hírek is igazaknak bizonyulnak majd.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Applefunn - 2015.03.05. 09:01

    Ebből is látszik, hogy a Google okosabban gondolkodik.
    Az Apple is adhatna az ios-t más cégeknek is aztán nem kellene ilyen ronda telefont használnom mint ez a design csúf iphone6 :(

  2. Patrick - 2015.03.05. 15:09

    Istenem de imádom az ilyet. Ki mondta h azt használd? Inkabb lődd le magad sokkal jobban jár a vilag ;)

Szólj hozzá Te is!