Újabb négy Apple-IBM applikáció érkezett meg

Skarp 2015.03.03. 16:20 Apple, iOS 0 db 231

passengercare

Az Apple és az IBM vállalati együttműködése, a MobileFirst for iOS program további négy app bemutatásával örvendeztette meg a cégeket. Az Advisor Alerts, a Passenger Care, a Field Connect és a Dynamic Buy a tavaly bejelentett 10 alkalmazáshoz csatlakozik.

Az Advisor Alerts-et a banki és gazdasági szektornak szánják, iPhone-ra és iPad-re is készül verzió. Vagyoni tanácsadók számára tervezték elsősorban és lehetővé teszi a piaci információk valós idejű böngészését, és push üzenetben notifikálja őket a tranzakciós jóváhagyásokról, ügyleti problémákról, ügyfélelégedettségről és releváns piaci hírekről.

A Passenger Care nyilván az utazási és közlekedési ipar appjainak sorát bővíti. A légitársaságok ügyfélszolgálati munkatársai akár a sorban állás közben is becsekkolhatják ezzel az utazókat, csökkentve a zsúfoltságot és enyhítve a repülőt választók kellemetlenségeit

A Dynamic Buy a kiskereskedelmi kategória új titánja, ennek segítségével az eladók azonnal reagálhatnak a vásárlási trendek változásaira és konkrét termékek eladásait, teljesítményét is figyelhetik – mondanom sem kell: valós időben.

A Field Connect nevű iPhone app pedig technikusok biztonságát növelő naprakész információkat ad a szakembereknek az első “energia- és közművek” kategóriába tartozó alkalmazásként.

Az IBM elmondása szerint 50 alapügyfél (pl. az Air Canada, az American Eagle Outfitters, a Banorte, a Boots UK, a Citi és a Sprint) már elkezdte megkapni az appok testreszabott egyéni verzióit.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!