Elkezdték animálni a látványosságokat az Apple Mapsban

Sloan 2015.02.27. 14:03 Apple, iOS 0 db 259

Az Apple frissítette London 3D Flyover térképét: animációk kerültek hozzáadásra a népszerű nevezetességekhez, s ez gyakorlatilag real-time mozgóképeket eredményez a térképes applikációban – írja a Daily Mail. A frissítésnek köszönhetően a valós időt láthatjuk a Big Ben óratornyán, és a népszerű London Eye is folyamatosan mozog. A lap szerint, néhány héten belül más nagyvárosokra is kiterjesztik az újdonságot.

Bár az animációk alkalmazása pusztán esztétikai frissítés, sokkal vonzóbbá teszi az applikációt a felhasználók számára és valami különlegességet adhat a felhasználóknak a többi szolgáltatáshoz képest. A térképet ért korábbi komoly kritikának köszönhetően – mely Tim Cook nyilvános bocsánatkéréséhez vezetett – az Apple folyamatosan próbálta javítani a szolgáltatást és visszanyerni a Google Maps-re visszaváltó felhasználók bizalmát.

Javítottak a térképek pontosságán, növelték a hasznos pontok számát és a Flyover ábrázoláson is dolgoztak, miközben úton vannak olyan új frissítések, mint a tömegközlekedési útvonalak és a beltéri szinttérképek beépítése. Az elmúlt hónapok során több amerikai nagyvárosban is látták az Apple furgont – valószínűleg a utcaképekhez vagy hasonlókhoz készítenek fotókat, hogy versenybe szálljanak az Google Street View-val is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!