Jony Ive és Elon Musk elválaszthatatlanok voltak az Oscar afterpartin

UP 2015.02.26. 12:15 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 501

A világ egyik legnépszerűbb ipari formatervezőjét és az elektromos autógyártó cég vezetőjét lázas beszélgetés közben csípték el múlt vasárnap az Oscar díjátadó afterpartyján, miközben nemrég röppent fel a hír az Apple saját tervezésű elektromos autójáról.

ive-musk

Egy a partin is jelenlevő forrás szerint Jony Ive és Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója is rajta volt Madonna A-listás bulijának vendéglistáján – ahova minden fotós és sajtós számára szigorúan tilos volt a belépés. A csiripelő kismadár szerint Ive és Musk végig nagyon közel voltak egymáshoz, szakadatlanul beszélgettek és “gyakorlatilag elválaszthatatlanok” voltak. Ive néhány emberrel mászkált a bulin, amíg Musk meg nem környékezte és a pletykák szerint együtt hagyták el a terepet hajnali ötkor.

Azt persze nem tudni, hogy pontosan miről beszélgetett a két ikon, de a legújabb találgatások szerint az Apple saját elektromos autóján dolgozik – míg a Tesla jelenleg piacvezető az iparági fejlesztésben – így ez a kis csevej további alapot szolgáltat a spekulálóknak és a szakújságíróknak a kattogásra. A szigorú biztonsági szabályok és a sajtó kitiltása miatt nem készült fotó Ive és Musk beszélgetéséről, de a két férfit, Ive feleségét és Steve Jobs özvegyét, Laurene Powellt is látták korábban a Vanity Fair Oscar-partijának résztvevői között.

Madonna exkluzív buliját hollywoodi körökben úgy tartják számon, mint a népszerű Vanity Fair Oscar-buli afterpartiját. A sztárok számára igazán csalogató, hogy az eseményen szigorúan tiltott a sajtó jelenléte. Az idei buli támogatója a Gucci volt, a cég ajándéka pedig a résztvevőknek egy exkluzív útlevéltárca volt. Ive és Musk találkozóján biztos volt pár kellemetlen pillanat, hiszen a Tesla CEO nemrégiben fedte fel, hogy az Apple egészen pontosan 250 000 dolláros bónuszt és 60 %-os béremelést kínál az átcsalogatni kívánt Tesla mérnököknek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!