Tegnap lett volna 60 éves Steve

UP 2015.02.25. 13:13 Apple, Kiemelt hírek, Steve Jobs 2 hozzászólás 160

Az Apple vezérigazgatója kedden Németországban járt, ahol egy rövid üzenettel megemlékezett egykori főnökéről és barátjáról, Steve Jobsról mielőtt meglátogatta volna a nagy múltú német bulvárlap, a Bild szerkesztőségét.

jobs60

“Emlékezzünk Steve-re, aki ma lenne 60 éves” – írta Tim Cook a Twitteren. “Az egyetlen módja annak, hogy remek munkát végezz, ha szereted amit csinálsz” – idézte Jobs egyik leghíresebb mondatát. Steve Jobs 1955. február 24-én született, és 2011-ben halt meg hasnyálmirigy-rákban. 1998-ban hozta Cookot az Apple-höz, és tudatosan nevelte az egykori Compaq felsővezetőt utódjának.

Cook a nap egy részét a német bulvárlap szerkesztőivel töltötte, bár a személyes találkozó oka ismeretlen. A Bild a legnagyobb példányszámban megjelenő újság a világon, de nem kifejezetten az a lap, amit az ember hírbe hozna az Apple-lel. A folyóirat címlapján meztelen lányok láthatók már több mint negyed évszázada, ami miatt az újságot az egyik legnagyobb rivális, a Der Spiegel csak “a nagyfelbontású szoftpornó napi adagjaként” definiálta.

A németországi megálló híre érdekes fejlemény, Cook valószínűleg Izraelbe, az épülő kutatási és fejlesztési központjába menet ugrott be a németekhez. Az új létesítmény közel 1000 munkavállalót alkalmaz majd, melyek közül többen az adattárolókat gyártó Anobittól és a mozgásérzékelő-specialista cégtől, a PrimeSense-től érkeznek. Kiváncsian várjuk a látogatás céljának magyarázatát.

UPDATE: Most érkezett a hír, hogy Tim a nemrégiben hazánkat is meglátogató Angela Merkellel találkozott, adatbiztonsági, környezetvédelmi, biztonsági, netsemlegességi és hasonló témákat tárgyaltak végig.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Soma - 2015.02.25. 16:57

    Nem lehet, hogy ez a látogatás oka?
    http://shop.bildplus.de

  2. Pal007 - 2015.02.26. 08:47

    Ott a pont!

Szólj hozzá Te is!