Külön is megvehetjük majd a Watch pántjait

UP 2015.02.23. 12:40 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 364

Eddig hivatalosan az Apple csak pár előre összeállított kombinációt mutatott be. Az eddigi spekulációkkal ellentétben úgy tűnik, hogy az Apple Watch érkezésével egy időben a a kiegészítők is elérhetőek lesznek az üzletekben. Az Apple eddig csak az alapverziókat mutatta meg, de ennél sokkal nagyobb választékra számíthatunk, így a vásárlók könnyedén alakíthatják majd ízlésüknek megfelelően új ketyeréjüket.

apple_watch_ultimate_guide-gallery-21_640x400

A cég ugyan utalt arra, hogy több millió különböző karórát állíthatunk majd össze (ha figyelembe vesszük a több fajta számlap és szíj kombinációját), de eddig nem erősítették meg, hogy az Apple Watch érkezésével egyszerre önállóan is megvásárolhatóak lesznek a különféle pántok. Amit eddig tudunk az Apple óráiról, hogy három modell lesz elérhető – az Apple Watch, Sport és az Edition -, mindhárom hat különböző alapsszíjjal 38 vagy 42 mm-es méretben, esetleg mindkettőben.

Néhány pánt látható az Apple honlapján is, mint pl. a Modern Buckle és a Leather Loop fantázianevűek több színben is – ezek limitált számban lesznek elérhetőek mindkét méretben az Apple Watch és arany Edition szériában. Az azonban még nem egyértelmű, hogy mi a vállalat motivációja a limitált kiadású darabokkal, mivel a Sport verzióval minden típusú és színű szíj elérhető lesz mindkét méretben. Az is elképzelhető, hogy a vásárláskor választható limitált pánt külön megvásárolható lesz a másik mérethez. Ez a későbbiekben derül majd ki.

Az exkluzivitás fenntartása érdekében a fémpántokra történő korlátozás az Apple Watch 18 karátos arany Edition változatára érthető stratégia lehet a cég részéről, hisz sokan elvárják, hogy a magas árcédulával ellátott, csúcsminőségű áruként piacra kerülő csúcsmodellnél ne rontsa a összképet egy akármilyen, szedett-vedett kiegészítő. Továbbra sem világos, hogy a pántok külön elérhetőek lesznek a boltokban az óra megjelenésével egyidejűleg vagy az Apple Watch minden lehetséges variációban megvásárolható lesz majd a cég honlapjáról. Természetesen az is elképzelhető és nagyon is valószínű, hogy az Apple még több szíjat dob majd piacra az eddig bemutatottakon kívül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Applefunn - 2015.02.23. 12:57

  Majd a kínaiak csinálnak hozzá kiválló minőségű olcsó szìjat:)
  Remelem.

 2. Móóó - 2015.02.23. 17:29

  Ezt is ők csinálják :)

 3. Vélemény - 2015.02.24. 08:59

  Apple Watch klón made by china már lassan elkészül, ugyanolyan hi tech minőség lesz, mint az Imac klón winfos 8-al, wehehehehe:
  http://www.tecnofans.es/reportajes/articulo/lavi-s21i-el-clon-chino-del-imac-de-apple-fotos/63299/

  Ultrabrutálfos…

Szólj hozzá Te is!