A Morgan Stanley is csatlakozott az Apple Pay-hez

UP 2015.02.19. 15:13 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 376

Az Apple tovább növelte az új fizetési rendszere partnereinek számát. A cupertinoi vállalat ezúttal közel két tucat cég kártyáit kezdte el támogatni Apple Pay szolgáltatásban – ideértve a nagy befektetési bankot is, a Morgan Stanley-t is.

morgan-stanley_640x380

A Morgan Stanley “leigazolása” furcsának tűnhet, mivel a vállalat nem kínál lakossági banki szolgáltatásokat, ám nem csak erről van szó. Az olyan befektetési bankok, mint a Morgan Stanley gyakran kínálnak exkluzív hitelkártyákat azoknak az ügyfeleknek, akik a bank vagyonkezelési szolgáltatásait veszik igénybe.

Az egyik ilyen híres példa a kb. 1000 dollár értékű aranyból és palládiumból készült JPMorgan Chase Palladium kártya, amelynek igénylésehez állítólag a leendő kártyatulajdonosnak 20 millió dollárt kell befektetnie.

A Morgan Stanley két ilyen megállapodást is kötött az American Express-szel, melyek közül az egyik a népszerű American Express Platinum testreszabott verziója. A Merrill Lynch, a Morgan Stanley versenytársa, egyike volt az elsők között csatlakozóknak, így számukra is presztízskérdés volt a bekerülés.

A húsz új intézmény között szerepel többek között még a Központi Bank, a Dél-Kaliforniai Hitelszövetkezet, a Független Bankárok Bankja és az Egyesített Szövetségi Hitelszövetkezet is. Mindent egybevetve az Apple jelenleg közel százat támogat a több, mint 700 bankból és pénzintézetből, amelyek eddig nyilatkoztak a csatlakozási szándékukról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!