Ilyen lesz a Todoist Apple Watch-on

HusztiD 2015.02.06. 16:36 Apple Watch, Programok 3 hozzászólás 541

Todoist-Apple-Watch

A 2015 Q1-gyes konferencián Tim Cook megerősítette, hogy április folyamán már megvásárolható lesz a legújabb termékük, az Apple Watch. Rá pár napra viszont az is kiderült, hogy az Apple megkérte a fejlesztőket, hogy február közepéig készítsék el az okosórára szánt alkalmazásaikat, hiszen idő előtt szeretnék letesztelni őket. Pár napja viszont azt is megtudhattuk, hogy milyen lesz a Tesla alkalmazása az Apple Watch-ra.

Ezúttal a To-do alkalmazáshoz készült el az órára szánt változata. Az alábbi videóban röviden bemutatják, hogy mit várhatunk majd tőle. Igazából ugyanaz, mint a telefonra szánt változata, azonban talán itt könnyebben vezérelhetjük egy kicsit. Az általunk bevitt feladatok közül ha valamit megcsináltunk, akkor azt simán kipipálhatjuk, így jöhet a következő. Ha valamiről megfeledkeztünk, akkor emlékeztet minket az alkalmazás. Röviden mondva, szinte ugyanolyan lesz, mint az iPhone/iPad-ra szánt testvére. Természetesen a Todoist működéséhez szükség lesz a telefonunkra is, hiszen arra szinkronizálja az adatokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Fogi - 2015.02.06. 16:44

    Van egy nagyon jó magyar emlékeztető alkalmazás a Ne Feledd, ami hang alapú, és a naptárba is berakja a teendőt. Mondjuk kell hozzá a diktálás funkció bekapcsolása, de szerintem azt sokan használják.

  2. szorgos - 2015.02.07. 09:22

    A Ne feledd nagyon jó, de hogy lehet a jelzését beállítani, mert ezt nem veszem észre.

  3. Mr. Furko - 2015.02.09. 09:02

    Az a nefeledd, hasznalhatatlan

Szólj hozzá Te is!