Hamarosan az AppleCare alá kerülnek a Beats termékek

HusztiD 2015.01.19. 17:17 Apple, Egyéb 1 db 200

Jimmy Iovine and Dr. Dre Unveil Beats By Dr. Dre 2011 Holiday Product Line-Up

Úgy tűnik, hogy az Apple csendben módosít a Beats-et körülvevő dolgokon, hiszen eddig, ha bárkinek bármilyen gondja volt a korábban megvásárolt termékével, akkor a Beats Electronics külsős csapatával kellett felvennie a kapcsolatot. A madarak csicsergése alapján belátható időn belül módosítanak az almások, hiszen hamarosan az AppleCare berkei alá veszik a dolgot.

Eddig ha bárkinek gondja lett volna, az a Sitel külsős munkatársaival vehette fel a kapcsolatot a terméke kapcsán. Az utóbbi időben persze besegített az Apple is, azt viszont nem tudni, hogy milyen arányban osztották el egymás között az ügyfeleket. A mostani hírek alapján viszont nagyon úgy néz ki, hogy az AppleCare alá veszik a Beats supportját. Ezt már több Sitel munkatárs is megerősítette, hogy új support állást kaptak az AppleCare csapatában, mivel az Apple márciustól már nem veszi igénybe a külsős cég szolgáltatásait.

Az almások tavaly május végén vásárolták meg a Beats Electronicsot 3 milliárd dollárért. A legutóbbi hírek szerint idén akár az iTunesba is integrálhatják a Beats Music szolgáltatást, hiszen az Apple is beszállhat a streaming szolgáltatók közé.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. jani_ka - 2015.01.19. 19:45

    Aztán a 6S be aztán jöjjön a Beatz hangláda:))

Szólj hozzá Te is!