Az Apple marketingfejese az Google Glassen élcelődött

Skarp 2015.01.18. 19:50 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 261

googleglass_thejerk_kiemelt

Hétvégi kis-színes rovatunk következik. A The Tech Block még csütörtökön osztotta meg Phil Schiller és a TTB alapítójának, Abdel Ibrahimnak a levelezését, még 2012-ből. Különösen mókás ez annak fényében, hogy pont a minap számoltunk be arról, hogy Szergej Brinék megbízták a Nest és az iPod szülőatyját, Tony Fadellt, hogy rendberakja a mostanság nyögvenyelősen haladó projektet és ezzel együtt vége lett a Glass Explorer-programnak is.

Ibrahim egy képet küldött Schillernek Steve Martin klasszikusából, “A pacákból” (eredeti címén: The Jerk), amin a komikus legalább olyan hülyén néz ki szemüvegében, mint egy átlagos Google Glass felhasználó. Schiller erre így válaszolt: “Ez nagyon vicces. Nem hiszem el, hogy azt gondolják, hogy bárki (normális) viselni fogja ezeket. Arra emlékeztet, amikor pár éve mindenki videós szemüveget próbált rásózni az emberekre.”

Szó esett még közös szenvedélyükről, a fényképezésről és a DSLR kamerákról is, akit az egész érdekel, az a Business Insideren megtekintheti. Schiller valamit tudhatott három éve, legalábbis a Glass-projekt jelenlegi állapotát tekintve biztosan.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!