Megjelent a negyedik iOS 8.2 béta

HusztiD 2015.01.13. 10:35 Apple, iOS 1 db 829

iOS-8-2-BETA-710x270

Tegnap adtuk a hírt, amely alapján ezen a héten megjelenhet a nagyközönség számára a 8.1.3-as iOS frissítés, amely az elődjéhez képest csupán kisebb hibajavításokat tartalmaz. A 8.2-es rendszerre még várniuk kell az átlagembereknek, hiszen az Apple Watch-csal karöltve érkezik majd meg vélhetően március környékén. Viszont a fejlesztők számára jó hír, hogy tegnap este folyamán már megjelent a rendszer negyedik bétája.

A 12D5461b verziószámú szoftver újabb bugfixekkel frissült az előző kiadás óta. Érdemes megjegyezni, hogy az új verzióban a Bluetooth eszközöknél feltűnt az Apple Watch neve, mint csatlakoztatható készülék. A hivatalos hírek szerint kicsit csiszoltak a teljesítményen is, amelyet remélhetően a korábbi iPhone illetve iPad tulajok fognak leginkább díjazni. A 8.2 legelső bétájával vált elérhetővé a fejlesztők számára a WatchKit SDK csomag, amelynek köszönhetően a jövő év elején megjelenő Apple Watch-hoz csinálhatnak különféle “Glance”-eket. Hogy pontosan mikor válik elérhetővé a rendes, felhasználóknak szánt 8.2-es verzió, az egyelőre nem tudott pontosan. Ha igazak a szóbeszédek, akkor március folyamán az Apple Watch kiadásával együttesen jelenhet meg a 8.2.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sleepy - 2015.01.13. 12:23

    “A 8.2 legelső bétájával vált elérhetővé a fejlesztők számára a WatchKit SDK csomag, amelynek köszönhetően a jövő év elején megjelenő Apple Watch-hoz csinálhatnak különféle “Glance”-eket.”
    Jövő év elején megjelenő Apple Watch? Az már idén van, nem?

Szólj hozzá Te is!