Megvan ki játssza a Jobs-lányt

Skarp 2015.01.06. 17:47 Apple, Kiemelt hírek, Steve Jobs 4 hozzászólás 318

lisabrennanjobs_kiemelt

A Hollywood Reporter tudósítása alapján bizonyos Perla Haney-Jardine (balra) játszhatja Lisa Brennan-Jobs (jobbra) szerepét. Ha névről nem ismerős, az sem gond, a hölgy viszonylag ismeretlen még, pedig szerepelt a Pókember 3-ban és a Kill Bill második részében ő játszotta Beatrice Kiddo és Bill gyermekét is. Olyan sztárokhoz csatlakozhat most, mint a Jobsot alakító Michael Fassbender, a Wozt játszó Seth Rogen, vagy a John Sculley bőrébe bújó Jeff Daniels.

Fontos választás lehet, ugyanis Aaron Sorkin több nyilatkozata alapján is Lisa áll a film középpontjában, övé a legfontosabb szerep. Ráadásul ilyen sztárparádéval együtt dolgozva komoly feladat lehet felnőni a szerephez. Az 1997-es születésű Haney-Jardine B.B szerepén kívül ismert még arról is, hogy ő alakította a Pókember 3 Sandmanjének beteg lányát. A Lisa anyját, Chrisann Brennant játszó színésznő is megvan, őt a szintén nem túl ismert brit szinésznő, Katherine Waterston játszhatja majd.

Az, hogy a korábban hírbe hozott és elvileg már a fedélzeten levő Kate Winslet kit alakít majd – na erről semmit nem tudunk. A két legesélyesebb opció szerint a.) Laurene Jobsot, Steve feleségét, esetleg b.) az Apple hírhedt és rettegett PR-főnökét, a posztjáról közelmúltban távozott Katie Cottont formálhatja meg a vásznon. Másodlagos jelentőségű, de szintén kapcsolódó hír, hogy a produkciós céget, ami a gyártást végzi (Mark Gordon Company) megvásárolta egy kanadai szórakoztatóipari konglomerátum (Entertainment One). Ez jó eséllyel nem befolyásolja a film elkészültét, de az eddigi hányatott sorsát elnézve azért jobb, ha megemlítjük.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Kiraly - 2015.01.07. 00:17

  “Ráadásul ilyen sztárparádéval együtt dolgozva komoly feladat lehet felnőni a szerephez” Sztarparade? Drogozol komam?Ez vicc, nem sztarparade.

 2. Pal007 - 2015.01.07. 06:46

  Pajtás, te ebben a világban élsz??..

 3. Joci - 2015.01.07. 11:49

  Bocsesz, de engem ez a jobs film szereposztás már kezd piszkosul untatni… Kezd unalmassá válni… Konkrétan leszarom ki játsza….Állandóan új nevek jönnek majd pár nap elteltével kiderül, hogy nem vállalja az illető…. Kezdjék már el forgatni akárkivel is…..

 4. Joci - 2015.01.07. 11:50

  Csak nehogy nagyobb legyen a füstje ,mint a lángja ennek a mozinak is….

Szólj hozzá Te is!