Újabb Beats rivális cég fejhallgatóit kezdi árulni az Apple

HusztiD 2014.12.15. 16:41 Apple, iPhone 1 db 387

masterdynamicheadphones

Az év első felében már pletyka szinten felmerült, hogy az Apple felvásárolhatja a Beats Electronicsot. Nem kellett sokat várni ennek a megvalósulására, hiszen május folyamán sor került az akvizícióra. Ezek után jött a Beats-Bose rivalizáció, hiszen az NFL játékosoknak kizárólag az utóbbi vállalat fejhallgatóit szabad nyilvánosan használni. Ennek hatására az Apple megszüntette a Bose termékek árusítását – a tiltást alig pár napja oldották fel.

Most egy újabb lépést tett meg az Apple annak érdekében, hogy a fejhallgatók terén bővítse a kínálatot. Hazánkban egyelőre nem, de az amerikai online Apple Store-okban már rendelhetőek a Master & Dynamic alternatívái. A márka nem olyan régen vált népszerűvé, viszonylat új játékosok a piacon. Ennek ellenére a külföldi szaksajtó pozitívan vélekedett róluk, hiszen termékeik kényelmesek és ergonomikus dizájnt kaptak, de ami a legfőbb, hogy a hangminőséget is nagyon dicsérték. A néhol “anti-Beats by Dr. Dre”-ként emlegetett márka eltér a Beats-től, hiszen a formaterve sokkal klasszikusabb, amivel egy teljesen más közönséget céloztak meg.

A Beats akvizíció miatt vegyes volt a visszhang, viszont azt elmondhatjuk, hogy az Apple nem zárja ki az egyéb gyártókat sem a versenyből.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. jani_ka - 2014.12.16. 09:37

    Na most már az Apple annyi fejhallgatóra
    koncentrál de még nem épült be egyik sem :))

Szólj hozzá Te is!