Megjelent az OS X 10.10.2 harmadik bétája

HusztiD 2014.12.15. 10:23 Apple, OS X 1 db 424

December első hetében már beszámoltunk, hogy megjelent az OS X Yosemite 10.10.2 második béta verziója, amely a hálózati problémákat hivatott kijavítani. Nem várattak magukra sokat az Apple programozói, hiszen szűk két héttel az előző béta után kiadták a harmadikat, amelyben tovább csiszoltak, az előző hibákat kijavítva.

A 10.10.2-es rendszer harmadik béta kiadásában három fő dologra fókuszáltak az Apple fejlesztői: WiFi, Mail és a VoiceOver. Nagyon úgy fest, hogy a megjelenések óta folyamatosan bukkannak fel a problémás területek a Yosemiteban, amely leginkább a hálózati dolgokra terjednek ki, ám ennek ellenére mindig tovább csiszolnak rajta. Egyelőre nincs hír, hogy mikor jelenik meg a 10.10.2 végleges verziója, azonban a mostani kiadást az OS X Developer Centerből vagy a Mac App Store-ból tölthetik le a hozzá jogosult fejlesztők. Remélhetően kicsit tovább ülnek rajta a programozók, így a végleges kiadásra már minden WiFi probléma orvosolva lesz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. mentes budapest - 2015.01.13. 16:29

    ezek azért kicsi hibák az iOS-es 8.0.x-es debütáláshoz képest, az osx-re még mindig stabilabban tekintek (és nyugodtabban telepítem) mint az ios-t.

Szólj hozzá Te is!