Az iDoki bemutatja: Nagy Adventi Ajándékajánló 2.

Skarp 2014.12.11. 18:56 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 1 181

Egy héttel ezelőtt indult karácsonyi ajándékajánlós sorozatunk, akkor öt általános felhasználású Apple-kiegészítőt javasoltunk ajándéknak. Most kicsit specifikusabbak leszünk, hangtechnikát ajánlunk figyelmetekbe. Zeneőrültek, hangerő-megszállottak figyeljetek! A JBL és a Harman/Kardon immáron egy cég, most az ő termékeik közül javasolunk párat. Mivel webshopunk tegnap elrajtolt az iDokival együttműködésben, most már nem csak tőlük vehetitek meg személyesen, de a készlet erejéig tőlünk is megrendelhetitek online.

1. JBL Flip 

jbl_flip

Kicsi a bors, de jól szól. A JBL hordozható kínálatának alapját képezi az aprócska Flip, ami 12W-os teljesítményével, kíváló hangzásával, páratlan mobilitásával és ár/érték arányával bármilyen sokat utazó ember hűséges társa és barátja lehet. Most mindössze 19 900 forintért a tiéd lehet, fehér színbeninnen

2. JBL Charge hordozható Bluetooth hangszóró és töltő

jblcharge_blk

Kisebb testvéréhez, a Fliphez hasonlóan csodás a hangja, elfér a zsebedben, ízlésesen néz ki és zseniálisan hordozható, illetve a nevéhez híven masszív, 6000 mAh-ás akksijának köszönhetően eszközeidet is töltheted róla. A Bluetooth konnektivitásnak és újratölthető akksijának köszönhetően kiváló választás lehet mindenféle célra. Sötétszürke-fehér színben kaparinthatod meg 29 900 forint ellenében, a rendeléshez kattints ide.

3. JBL OnBeat Rumble

jbl_onbeat

Teszteltük, hatalmas kedvencünk volt a JBL OnBeat Rumbleje. A nevéhez híven dübörög, bömböl, teszi mindezt kristálytiszta hangzással. Bár zsebrevágni relatíve körülményes lenne, hordozhatóság szempontjából nagyjából egy boombox-szal áll pariban, tehát nem nagy nyűg a cipelése. 28 wattos mélynyomójával és 2×11 wattos hangszóróival nagyobb aulákat is könnyedén megtölt zenével vagy hanggal. 79 900 forintért a tiéd lehet – itt rendelheted meg.

4. Harman/Kardon Go+Play

harmankardon_goplay

Egy igazi klasszikus, elegáns kültakaróban, remek belbeccsel. Bluetooth konnektivitás, csodás hangzás, kiemelkedő basszus és falrengető hangerő – mindezt csodás mobilitással párosítva. A klasszikus Go+Play wireless verzióját is megrendelheted tőlünk, 79 900 forintért, fekete vagy fehér kiadásban.

Ráadásul most december 31-ig az IHUNGARY kuponkóddal 10 százalék lejön rendeléseitekből. A kedvezmény gyári Apple kiegészitőkre nem vonatkozik. A következő rész kedden érkezik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Skarp - 2014.12.11. 21:12

    Az árak korrigálva lettek.

Szólj hozzá Te is!