Újabb hírek szivárogtak ki a Jobs film kapcsán

HusztiD 2014.12.09. 16:17 Apple, Egyéb, Steve Jobs 3 hozzászólás 230

Az elúlt pár hónapban nagyon sokat hallhattunk a hivatalos Steve Jobs filmről. Egy fél éve még az a hír járta, hogy David Fincher rendezi a filmet, aki Christian Balet látná a főszerepben. Nem olyan sokkal ezek után fény derült, hogy a Sony dobta Finchert és helyette Danny Boylet rakta a rendezői szerepbe, aki Leonardo DiCapriot látta volna szívesen az ikonikus vezérigazgató szerepében. Ezek után kiderült, hogy DiCaprio ejtette a szerepet, majd ismét Bale neve röppent fel, rá nem sokra viszont újra kiderült, hogy mégsem vállalja.

Azóta jöttek egyéb hírek, mígnem a Sony végül úgy döntött, hogy a Universal Picturesnek adja el a film jogait. Most kiderült, a Sony egyik legnagyobb baja az volt, hogy DiCaprio nem vállalta el a főszerepet, így az előzetes elemzések alapján 25%-kal kevesebb bevételt jósoltak nélküle a filmnek. Ez nyílván egy olyan dolog, amit nem lehet pontosan megtippelni, hogy egy színész által mekkora növekedés avagy csökkenés várható egy film kapcsán.

November végén még azt is megtudhattuk, hogy Natalie Portman játssza majd Jobs lányát. Az Apple rajongói sokat vártak tőle, hiszen általa megvolt a film egyik jelentős alakja, Lisa. Most az is kiderült, hogy ő sem vállalja Lisa Brennan-Jobs szerepét. Az aktuális hírek szerint a vezérigazgatót Michael Fassbender alakíthatja, Steve Wozniakot pedig Seth Rogen.

Hogy mi lesz ezek után a film sorsa, az erősen kérdéses. Mióta az Universal vette át a jogokat, azóta eléggé keveset hallani ezekről a dolgokról, de remélhetően minden a legnagyobb rendben alakul, hogy végre vászonra vigyék az Aaron Sorkin által írt forgatókönyvet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Kiraly - 2014.12.09. 17:04

  Igeretes lehet a forgatokonyv ha ennyire szarnak ra az A kategorias szineszek.

 2. jani_ka - 2014.12.09. 22:49

  Még meddig huzodik ennyire lelkissek a
  szinészek ??

 3. strucc007 - 2014.12.10. 17:12

  Ez a film sosem fog elkészülni, mert minek. Nekem a Jobs c film teljesen megteszi, Kutcher szerintem remekül alakította Jobs-ot.

Szólj hozzá Te is!