További funkciók várhatóak az Apple Maps kapcsán

HusztiD 2014.12.08. 12:52 Apple, Egyéb 0 db 313

Hónapokkal ezelőtt felmerültek a különféle hírek, hogy az Apple folyamatosan fejleszti a Maps szolgáltatásukat, amelyhez nem olyan régen hozzáadtak egy teljesen új funkciót is, a Maps Connet-et. Nem csoda, hiszen a Google-höz képest még van hova fejlődniük, mivel az Apple valamivel több, mint két éve szállt be erre a piacra. A legfrissebb információk alapján további fejlesztések várhatóak ennek kapcsán.

Az elmúlt napok folyamán már beszámoltunk, hogy számos olyan új munkatársat keres az Apple, akik jártasok a Virtual Reality terén, továbbá kiderült, hogy új Flyover helyszíneket is kapott a Maps. Azóta újabb állások kerültek fel a vállalat oldalára, ahol ezúttal az Apple Maps kapcsán keresnek új munkaerőket. A leírások alapján legfőképp olyan szakemberekre van szükség, akik jártasok a térképszolgáltatások terén, hiszen tovább szeretnék növelni a fehasználói élményt. Egy másik állás alapján Siri illetve Passbook integrációra is számíthatunk a jövőben, ugyanis erre irányult hirdetést is találhatunk. A hibabejelentéshez is keresnek új kollégákat, hiszen sokan használják a “Report problem” opciót, amelyen ismételten tovább szeretne csiszolni az almás vállalat.

Vélhetően kisebb, folyamatos fejlesztések várhatóak a jövőben. Hogy lesz-e nagyobb mértékű változás mondjuk az iOS 9 megjelenésig, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre van még hová fejlődnie az Apple alkalmazásának, ha versenyképes szeretne maradni a vetélytárshoz képest.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!