Újabb bankok támogatják az Apple Pay-t

HusztiD 2014.12.04. 14:09 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 477

Meglehetősen sokat hallunk mostanában az Apple Pay-ről, hiszen az októberben útjára engedett szolgáltatás már az első hetekben eléggé népszerű volt. Nem csoda, hogy folyamatosan bővül az elfogadóhelyek száma, hiszen nagy remények várhatóak a Karácsonyi szezonra. A legfrissebb információk további bizakodásra adnak okot az Apple számára, hiszen újabb bankok csatlakoztak a szolgáltatás népszerűsítéséhez.

Az előző hónap végén már több intézet csatlakozott a támogatók közé, mint például az USAA, US Bank, Barclayard és a PNC. Tegnap este folyamán azonban kiderült, hogy az L&N Federal Credit Union, UW Credit Union és a M&T Bank is beállt az almások mellé. Heteken belül itt a Karácsony, így az emberek lassacskán beszerzik az ajándékokat a szeretteik számára. Hogy mekkora hatással lesz az ünnep az Apple Pay-re, azt talán nehéz lenne bárkinek is megjósolnia, azonban remélhetően januárban kapunk róla egy újabb csokor hírt, hogy mennyire volt népszerű az ünnepek alatt.

A felsorolt pénzintézeteken kívül a következők támogatják még az Apple Pay-t: Commerce Bank, America First Credit Union, American Express, Bank of America, Capital One, Citi, Commerce Bank, J.P. Morgan, Merrill Lynch, Navy Federal Credit Union, Regions Bank, SunTrust, U.S. Trust és a Wells Fargo.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!