Továbbra is az iOS a legnépszerűbb a vállalati szférában

HusztiD 2014.11.14. 14:06 Apple, iOS, iPhone 0 db 301

apple-wwdc-2014-ios-enterprise

Az elmúlt hetek folyamán, miután lezárult a harmadik negyedév, egy rakás felmérést olvashattatok már a blogunkon. Most ismételten elkészült egy újabb, amely a vállalati megoszlásokat vizsgálta meg. A Good Technology legutóbbi beszámolójából pedig eléggé érdekes adatok derültek ki.

A júliustól szeptemberig tartó időszakban két százalékos növekedést ért el az Apple az előző vizsgált időszakhoz képest, így már 69%-os megoszlást tudhat magának. Az Android-os tábor egy kicsit vesztett a részesedéséből, hiszen három hónap leforgása alatt 31-ről 29%-ra csökkentek. A maradék egy-egy százalék pedig az egyéb, illetve a Windows Phone okostelefonok teszik ki. A beszámolóból kiderül, hogy nagy hatással volt az iPhone 6 megjelenése, hiszen az aktivált telefonok 17%-át az Apple új okostelefonjai tették ki.

good-mobile-enterprise-q3-14-01

Ha pedig a tableteket nézzük meg a vállalati szférában, akkor ott sincs miért szégyenkeznie az Apple-nek. A vállalatok három hónap alatt 89%-ban az Apple tabletjeit aktiválták, míg a maradék 11%-ba valamilyen Android-os táblagép sorolható.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!