Végleg dobta a Fitbit termékeket az Apple

HusztiD 2014.11.10. 11:55 Apple, Egyéb 4 hozzászólás 771

apple-watch-fitnessAz elmúlt pár hétben nagy volt a felhajtás az Apple háza körül. Elsőként kiderült, hogy a Bose-NFL szerződés hatásai miatt az Apple beszünteti a cég fejhallgatóinak értékesítését. Utána nem sokkal jött egy újabb hír, amely szerint a Fitbit kiegészítők árusítását is berekeszthetik a kaliforniaiak. Nem telt el sok  idő, péntek óta hivatalosan nem kaphatóak a Fitbit termékek az Apple-nél.

A döntés oka elvileg az, hogy egyik Fitbit kiegészítő sem támogatja az Apple HealthKit keretrendszerét. Szintén szerepet játszhat, hogy a Fitbit Surge okosóra, amit a cég nemrég jelentett be. A Surge jóval olcsóbb lesz, mint amennyi az Apple Watch kezdőára, emellett GPS vevőt is tartalmaz, így nem támaszkodik a telefonra, anélkül is lehet alkalmazni.

Nagy érvágás ez a gyártó számára, azonban még ígyis 46 országban kapható hivatlosan Fitbit termék, összesen 37 ezer boltban. Ezek között szerepel például az Amazon, Best Buy, Walmart és több egyéb, hozzájuk hasonló vállalat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. IPhone - 2014.11.10. 12:35

  Ez igen. 2 cég aki jobb termékeket gyárt, mint az Apple ez a bűne :))

 2. aggressor - 2014.11.10. 12:57

  hár igen. Telefonja és Táblagépe legjobb az Apple-nék, de a többi terméke nagyon gyengusz.

 3. The Count - 2014.11.10. 15:10

  Így van mikor a tanítvány lekőrözi a mesterét. Apple kihozta az új cuccokat, amit a konkurencia továbbfejleszt, az Apple meg tojózik a fejlesztéseken. Hogy miért ez rejtély, mert az összes szoft fejlesztés egy szánalom. Ott ez az ominózus Yosemite.
  Hát ekkora sz@rt rég láttam tőlük. Nem elég hogy ronda de működésképtelen egy halom cucc ami eddíg ment jól és stabilan. Az Archicad elvérzett, de ne is beszéljek az Apache szerver hibájáról, ami meggátolja a webfejlesztést. De most nincs hangulatom felsorolni még mi a szar benne. Az Apple igazán elgondolkozhatna, hogy a dizájn miatt megéri e felálldozni a kompatibilitást ?
  Lehet hogy fejlesztőgárda cserére lenne szükség náluk, ugyanis ellustultak ahogy látom.

 4. Patrik1 - 2014.11.10. 20:21

  Szerintem nem kell elgondolkodnia semmin. Rekordot döntögetnek a termékeik, a részvények, a profit növekszik. Ha kijön az Apple Watch, ez hasonlóan fog eljárni. Nem meglepő módon, sokan megfogják venni, mert Apple.

Szólj hozzá Te is!