Sleep Better – kövesd nyomon az alvási szokásaid

HusztiD 2014.11.07. 15:29 Apple, iOS, Programok 2 hozzászólás 1 922

Screen Shot 2014-11-06 at 7.06.36 PM

Sokatok számára bizonyára ismerősen csenghet a Runtastic név, hiszen ez a fejlesztőcsapat több fitnesz alkalmazáshoz is köthető, melynek segítségével felmérhetjük a sportteljesítményeinket. A tegnapi nap folyamán pedig megjelent az új alkalmazásuk, a Sleep Better, amely az alvási aktivitásunkat figyeli.
Nem újszerű az ilyen alkalmazás, ugyanis korábban már megjelent egy pár hozzá hasonló program. Ez is ugyanazon a recepten alapul, mint a többi: figyeli a szokásainkat, hogy mikor és hogyan alszunk. Beállíthatunk egy adott, félórás időintervallumot, amelyen belül az felkelt, amikor ahhoz a legmegfelelőbb az állapotunk, így elvileg sosem kelhetünk fel bal lábbal. Az alkalmazás továbbá méri, hogy melyik nap mennyit aludtunk. Az alvásunk követéséhez nincs szükség semmilyen kiegészítőre sem, csupán alvás előtt töltőre kell dugni a telefont, amelyet kijelzővel lefele fordítva a párnánk mellé teszünk.
Sleep Better - Sleep Tracker (AppStore Link) Sleep Better – Sleep Tracker
Fejlesztő: runtastic

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

A Sleep Better ingyenesen letölthető az App Store-ból, azonban alkalmazáson belüli vásárlásokat tartalmaz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. zsuga - 2014.11.07. 19:20

    Kérem, hogy valaki hozzáértő cáfolja vagy igazolja meg azt a feltevésemet, hogy a minden nap 6-7 órát töltőn rajta lévő telefon akkumulátora az idő előrehaladtával sokkal hamarabb veszít az üzemidejéből, mint amikor nagyjából 3 órát töltve 100%-on leveszem a töltőről. Ez az app tényleg jó lehet, de ha csak így lehet a tudtára adni, hogy éppen alszok, akkor inkább nem szívesen használnám.

  2. Aravis - 2014.11.08. 14:41

    Én nem töltöttem közben! Az app enélkül is működik és mivel repülőgép módban kell használni csak minimálisan fogyaszt!

Szólj hozzá Te is!