Trent Reznor beszélt az Apple-nél betöltött új állásáról

HusztiD 2014.11.03. 10:19 Apple, Egyéb 0 db 133

 

1486887

Az Apple májusi Beats akvizíciója után nem is olyan sokkal kiderült, hogy Trent Reznor, a Nine Inch Nails frontembere új állást kaphat az almás cégnél. Miután a híres zenész befejezte a turnézást a NIN-nel, majd Atticus Ross-szal karöltve kiadták a Holtodiglan zenei anyagát, elfoglalta a méltó helyét a Beats-nél.

Ennek kapcsán pedig a Billboard készített egy interjút napjaink egyik legnagyobb zsenijével. A kérdezz-felelek során meglehetősen érdekes dolgok derültek ki. Megtudhattuk, hogy Trent nagyon elégedett az új, kreatív vezető pozíciót betöltő állásával, hiszen mindent megkapott a vállalattól, amit kért. Kihívással teli az új munkaköre, ugyanakkor egy számára teljesen új terepen kell dolgoznia, amelynek köszönhetően nagyon elégedett. Reznor szavaival élve: ez egy nagyon kreatív munka, amely nem a zene készítéséről szól, de mégis a zene körül forog.

A zenész egyik fő feladata az lesz, hogy megoldást találjon a streaming szolgáltatás népszerűsítésére, hiszen ahogyan az elmúlt hetekben beszámoltunk, nagy változások várhatóak, hiszen a Spotify és az összes többi rivális komoly gondokat jelent az Apple számára. Nem is olyan rég pedig felmerült, hogy jövőre az iTunes Store-ba integrálhatják a Beats Music szolgáltatást.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!