iPad Mini 3: unboxing és első benyomások videó

HusztiD 2014.10.25. 10:24 Apple, iPad 1 db 1 025

ipad-mini-3

Két nappal ezelőtt már láthattunk egy iPad Air 2 unboxing és első benyomások videót, melyet a Macmixing csatorna készített. Most nem olyan sokkal később pedig megérkezett az újabb videójuk, ahol a tablet kisebbik testvérét, a harmadik generációs Mini-t csomagolták ki, majd ejtettek róla pár szót.

A videó elég rövidre sikeredett, ugyanis szinte semmilyen újdonságot nem hozott a 2014-es iPad Mini. A hardver teljesen megegyezik a tavalyi modellel: A7-es processzort kapott egy gigabájtnyi RAM-mal fűszerezve. Nem is csoda, hogy a benchmark eredmények is teljesen megegyeznek az előző készülékkel. Ha az iPad Air 2-höz hasonlítanánk, akkor a többmagos teljesítményben már kétszeresen múlná felül. A Mini 3 egyetlen újítása a Touch ID, így aki egy ilyen tabletet venne, az plusz 100 dolláros feláron megkaphatja az ujjlenyomat olvasót. Akinek pedig egyáltalán nem fontos ez, az ugyanennyivel olcsóbban juthat hozzá a korábbi modellhez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fehérsólyom - 2014.10.26. 06:17

    Ha épp kell ez a méret, akkor megéri ráfizetni az ujjlenyomatolvasó árát. Aki sokat hordozza, annak jó a méret. A password bepötyögése nélküli bejelentkezés előnye éppen a hordozással kapcsolatos. Nyilvánosság előtt így nem veszélyes és kellemetlen.
    Az egyetlen gond az lehet, hogy bizonyos alkalmazásokban olyan kicsi betűméretek is vannak, amelyek nehézséget okoznak már a nagyobb iPaden is. Így a mini csak jó szeműeknek és rövidlátóknak ajánlatos. Én inkább a még nagyobb méretet várom.

Szólj hozzá Te is!