A TSMC gyártja az iPad Pro processzorát

HusztiD 2014.10.15. 17:02 Apple, iPad 3 hozzászólás 224

logicboarda8x

Hivatalosan holnap tartja az Apple az iPad event-et, ahol a pletykáknak megfelelően bemutatkozik az új iPad Air és Mini, valamint bejelenthetik a Retinás iMac gépek érkezését egyaránt. Ezt megelőzően pedig csak úgy özönlenek a pletykák, mint a mostani is, amely szerint a TSMC gyártja le az iPad Pro processzorát.

A MacRumors észrevételei alapján a napokban pletykált A8X chipet gyártja le a TSMC. Ez azért is érdekes, ugyanis nem olyan régen adtuk a hírt, hogy ez a processzor hajthatja meg az iPad Air 2-t, most pedig arról csiripelnek a madarak, hogy ugyanez az egység lesz megtalálható az év elején érkező gigantikus tabletben is. A forrás úgy hivatkozik a dolgokra, hogy a 2015 elején érkező új iPad számára gyártja a 20 nanométeres processzort, ugyanis a korábbi hírek alapján erre az időpontra várják az iPad Pro megjelenését. A kérdés már csak az, hogy miért rakna az Air és a Pro modellbe is ugyanolyan processzort az Apple?

Egyelőre nagyon sok a pletyka ezt illetően, hiszen az elmúlt egy hét folyamán már nagyon sok mindent olvashattunk az iPad-et érintő dolgokról. Ami biztos, az a holnapi event, amely után már egy fokkal okosabbak leszünk, hiszen a legtöbb homály fedte kérdésre választ kapunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. IPhone - 2014.10.15. 18:29

    Mióta gigantikus 12-13″ pad??
    A samsungnak is van az Apple meg csak most vakarózik mint a 6+ nál.
    Ezek után majd jön a hype hú hihetetlen képátlós gigantikus ipad :))))

  2. jani_ka - 2014.10.15. 20:37

    Igy van sokmindenben késnek:))

  3. Krisz - 2014.10.16. 01:14

    Szerintem nem kesnek….nekem ugy tunik azt a terv hogy samu elobb kiad valami gagyit es utana jon az apple!nekem igy fest

Szólj hozzá Te is!