Újabb csokor információ az iPad Air 2-ről és Mini 2-ről

HusztiD 2014.10.14. 10:35 Apple, iPad 3 hozzászólás 700

retina_ipad_mini_colors_front_back

Ahogy egyre közelebb kerülünk a csütörtöki iPad event-hez, úgy szaporodnak el az újabbnál újabb információk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az előző pár napban nagyrészt erről szóltak a hírek. Talán ez nem is meglepő, hiszen ez mindig is így volt: gondoljunk csak vissza a valamivel több, mint egy hónapja bemutatott iPhone 6-ra. A bemutató előtt pár nappal már szinte minden lényeges információt megtudhattunk róla.

Eddig nagyon sok pletykát hallhattunk az Apple új tabletjeiről. Az iPad Air 2-ről már szinte mindent tudhatunk, hiszen a napokban kiszivárgott alkatrészek alapján sok mindenre számíthatunk. Ha helytállóak a mostani szóbeszédek, akkor az Air 2 ténylegesen is az A8X processzort kapja meg, amelyhez két GB RAM társul majd. Azért is érdekes ez, mivel a jelenlegi Air modellben csupán egy gigabájtnyi memória van, így esedékessé válhat a duplázás.

Az új iPad Mini-ről pedig eddig még kevesebbet tudtunk. A japán Mac Otakara szerint lényeges különbség lesz a két tablet között. Valószínűleg az új Mini is megkapja a Touch ID olvasót, azonban hardveresen sokkal gyengébb lesz, mint a nagyobbik testvére. A Mini elvileg csak a szimpla A8-as chipet kapja meg, míg az Air az A8X-et, amely sokkal jobb grafikus teljesítményre lehet képes. A kisebbik tabletnél valószínűleg meghagyják az egy giga RAM-ot is.

Ha pedig mindez igaz, akkor várhatunk új Smart Cover-öket és Case-eket is egyaránt a tabletekhez. Ezen felül nagyon esélyes, hogy az új Air készülékből már lesz arany színű is, azonban a Mini-nél megmaradhat a fekete és a fehér szín.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. csab2 - 2014.10.14. 12:48

    Azért így ez az Air 2 nagyon bejövős…

  2. Fasirt - 2014.10.14. 13:04

    Eleg jol ertenek hozza, hogy kivanatossa tegyek az Air 2-ot a sima Air utan. Pedig az is nagyot durrantott :-)

  3. G0rgiczeA - 2014.10.14. 14:02

    Nem Mini 3? Amúgy a Touch ID-t már a tavalyiak is megkaphatták volna…

Szólj hozzá Te is!