Tiltott a Beats termékek használata az NFL játékosok számára

HusztiD 2014.10.07. 10:13 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 456

colin-kaepernick-beats1

Még május végén adtunk hírt arról, hogy az Apple felvásárolta Dr. Dre és Jimmy Iovine vállalatát, a Beats-et. Az almások ezzel a lépésükkel megejtették az eddigi legnagyobb akvizíciót, amelynek keretein belül a Beats zenestreamingelő szolgáltatásához is hozzájutottak, hogy tovább népszerűsítsék a digitális zeneeladásokat.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy az NFL betiltotta a játékosai számára, hogy használják a Beats fül és fejhallgatókat. Egészen pontosan minden márkát betiltottak, hiszen a Bose céggel kötött szerződésük nem engedi, hogy más termékeket használjanak. Az amerikai focisták eddig a Beats termékeket részesítették előnyben. Ez azt jelenti, hogy sem a meccs előtt, sem alatta, még a bemelegítésnél és az edzőtáborokban sem használhatnak mást, csak Bose termékeket, ha zenét szeretnének hallgatni. Mint az köztudott, a legtöbb sportolók körében nagy népszerűségnek örvend Dr. Dre terméke, így a futballisták kiesése hatalmas érvágásként hathat a vállalat számára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. iSten - 2014.10.07. 17:07

    Hát ez f@****g. Ez olyan, mint ha az iPhone fanoknak azt mondanák, hogy csak androidos készüléket használhatnak, mert a google felvásárolta az emberiséget… Értelmetlen mindkettő.

  2. Apples - 2014.10.08. 08:23

    Vagy fordítva! :)

Szólj hozzá Te is!