Egyre elterjedtebb az iPhone 6 a feketepiacon

HusztiD 2014.09.22. 12:43 Apple, iPhone 3 hozzászólás 1 988

Nem teljesen újdonság az, ha azt mondjuk, egyre elterjedtebbek az Apple telefonjai a feketepiacon. Mi sem jobb példa erre, minthogy évről évre van valamilyen botrány, hiszen mindig felfigyel a média az ilyenekre. Casey Neistat készített erről egy rövidke videót, melyből nagyon sok érdekes dolgot tudhatunk meg.

A videó az előző héten készült, amikor megjelentek az Apple új telefonjai. Érdekes látni, hogy mennyien állnak sorba, köztük pedig mennyien vásárolják meg az adott készülékeket mások számára. Ha végignézzük a felvételt, akkor láthatjuk, hogy egy-egy ilyen megjelenési sorban állás sem makulátlan, hiszen bármikor kitörhet a balhé, melynek a rendőrség vethet csak véget. De a Casey által készített film érdekessége, hogy a legelső vásárlók nem maguknak szerezték be az új telefonokat, hanem másoknak, akik ezért fizettek neki. Nem is csoda, hiszen sokan inkább többet fizetnek érte kint, minthogy sorban álljanak érte. A kérdés már csak az, hogy mit tudnak ez ellen tenni a szervek? Semmit – ahogyan a videóból is láthatjuk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Tomi - 2014.09.22. 13:35

  Szerintem ezzel nincs semmi gond, ha meg tehetnem en is lefizetnek valakit hogy aljon sorba helyettem!

 2. Zozo72 - 2014.09.22. 20:58

  Jó a cikk. Így végülis kiderült, hogy miért lehetett látni szinte majdnem mindenhol az összes sorban főképpen ázsiai embereket. :-) Nem azért, mert élelmesek, nem is azért, mert jobban vágynak az új készülékekre, hanem egyszerűen azért, mert megfizetik őket érte. Nekik ez quasi munka.

 3. Nono - 2014.09.22. 21:52

  Hmmm….
  Egy cég meddig engedheti meg ezt magának????
  Sokk 100 millió dolcsi a feketézök nek.A világon mindenhol egyszerre jelenne meg akkor ez nem lenne ekkora méretű!! Hol vannak a hatóságok.Haho ez meddig mehet? De Az almát szeretjük!

Szólj hozzá Te is!