A Bloomberg szerint is 9-én mutatják be az új terméket

Skarp 2014.08.29. 18:13 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 1 429

Arról már tudunk, hogy pár napja a megbízható Re/Code is lehozta már, hogy jó eséllyel az iPhone 6 mellett valami egészen új is bemutatkozhat. Most a szintén patinásnak számító Bloomberg is kiállt az infó helyessége mellett. Már csak az Center mellé felhúzott óriási épület is arra utal, nagy bejelentések és megaesemény várható a cupertinoiaktól. Bár a nagynevű gazdasági szaklap nem nevezte meg forrásait, úgy fogalmaztak, olyan volt, aki első kézből származó információval rendelkezik a tervekkel kapcsolatban, akármit is jelentsen ez.

Bár még nem mondhatjuk száz százalékig, hogy tudjuk mit dobhatnak piacra, az utóbbi hónapok történései tényleg az iWatch-verziót támasztják alá. Egészségügyi és fitnesz-szakértőket, high-tech anyagtervezőket, orvosokat és egyéb specialisták sokaságát vették fel az elmúlt két évben, így valamiféle, az okosórák és fitneszkarkötők előnyeit egyesítő viselhető eszközt várnak az elemzők is, ami az adatokat képes továbbítani az ökoszisztéma többi eleme felé, legyen az iPhone, iPad, Mac, vagy akár felhő.

Az Apple viselhetők iránt tanúsított érdeklődését is csak a vezetők nyilatkozataiban elhullajtott morzsákból tudta összeollózni a szaksajtó. Azt is mondták, hogy remek év elé nézünk ami a termékbejelentéseket illeti, és hogy a cég újabb piac felé nyit. Most, hogy az esemény időpontját megerősítették és a rejtélyes épületen is dolgoznak, nem annyira valóságtól elrugaszkodott azt mondani, hogy szeptember 9. nagyon nagy nap lehet az Apple számára. Persze arról már korábban is felreppentek a hírek, hogy még ha be is mutatják idén, könnyen meglehet, hogy csak jövőre lesz megvásárolható.

Gondolom azt mondanunk sem kell, hogy a WWDC-hez hasonlóan most is élő közvetítéssel kedveskedünk majd nektek a keynote napján. A részletekről később!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. IPhone - 2014.08.29. 19:39

    Hajrá Apple !

  2. pottyos81 - 2014.08.30. 17:52

    Majdcsak kiderül, hogy mégse annyira “szar” ez az Apple!

Szólj hozzá Te is!